Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Új ügyeleti szolgálat bevezetése a Sürgősségi Betegellátó Centrumban

2014. szeptember 3., szerda 15:55

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központban 2014. augusztus 1-től bevezetésre került az Objektum Ügyeletes II. Helyettesi Szolgálat. Feladata a Sürgősségi Betegellátó Centrumba, ellátásra jelentkező HM, BM, illetve a NAV egyenruha viselésére jogosult aktív tagjaival való kapcsolatfelvétel, majd azok útbaigazítása, ellátásuk figyelemmel kísérése, továbbá részükre információ-, illetve segítségnyújtás adása.

1609150874

A Szolgálati feladatait a számára kijelölt felállítási helyen látja el, 24 órás szolgálati munkarendben.

1609150875

A Szolgálat feladata nem jelent plusz egészségügyi ellátást. A Sürgősségi Betegellátó Centrumba jelentkező – a fentiekben meghatározott körhöz tartozó – betegek, sérültek adatainak regisztrációját követően, az Objektum Ügyeletes II. Helyettes is nyilvántartásba veszi (személyes adatok nélkül) az ellátásra érkezetteket. Majd ezt követően segíti az épületben való eligazodásukat, figyelemmel kíséri ellátásukat, tájékoztatja őket a soron következő vizsgálatokról, valamint támogatja őket az előírt ellátó helyek (pl.: röntgen, labor, rendelőintézet, fekvőbeteg osztályok…stb.) elérésében.

1609150875
KAESZA