Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Szike helyett gépkarabély, avagy a műtőasztaltól a tűzszakaszig

2013. június 21., péntek 8:26

Közel 300 fő vett részt a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ féléves lövészetén.

1609150768

Az általános katonai kiképzést, az 1. számú gépkarabély és 1. sz.pisztoly lőgyakorlatok végrehajtását a MH Vitéz Szurmay Sándor Budapest helyőrség dandár biztosította a püspökszilágyi lőtéren. Az időközben kihirdetett hőségriadó ellenére az utolsó lőszerig kitartó állomány összességében jó eredményt ért el. Természetesen a gyógyító oldalon, illetve a honvéd egészségügy szervezésében dolgozók zöme még nem rendelkezik nagy rutinnal a lőfeladatok megoldásában, de a több éve résztvevő lövészet- és lőgyakorlat vezetők szerint az állomány fejlődése tapasztalható. Ebből következően a lövészetet előkészítő, szervező Hadműveleti és Kiképzési Osztály munkatársai szerint megérett az idő egy lövészcsapat összeállítására, amely méltó módon képviselheti az Egészségügyi Központot a jövő évi MH Lőbajnokságon.

1609150768
KAESZA