Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

„Williams Életkészségek stresszkezelő és kommunikációs készségfejlesztő tréning”

2014. március 26., szerda 14:20

Az elmúlt évben a Magyar Honvédség személyi állományából – az MH EK Védelemegészségügyi Intézetétől és a csapategészségügyi szolgálatoktól (MH ARB, MH BHD, MH AA, MH 54., MH 1. és MH 5. alakulatoktól) – 12 fő vett részt a Semmelweis Egyetem Selye János Magatartástudományi és Magatartásorvoslási Társaság Williams Életkészségek Program csoportvezetői (facilitátor) képzésén.

A képzés azoknak a humán területen dolgozó, csoportvezetési tapasztalattal rendelkező szakembereknek szólt, akik alaposabban szerették volna megismerni a programot, illetve Életkészségek tréning csoportokat szeretnének tartani a jövőben a Magyar Honvédség személyi állománya részére. A Williams Életkészségek program célkitűzése egyszerű, a mindennapi életben alkalmazható stressz kezelő és kommunikációs készségek elsajátítása, az önismeret és tudatosság növelése. A program hozzájárul a mindennapi feszültségek csökkentéséhez, a munkahelyi és magánéleti konfliktusok sikeres kezeléséhez, illetve megelőzéséhez, a társas kapcsolatok javításához, illetve a személyes hatékonyság növeléséhez.

1609150831
Az MH EK Egészségfejlesztési osztály kiképzett facilitátorai – az éves munkatervnek megfelelően – készségfejlesztő tréninget szerveztek 2014. március 19–20-án Mályiban az alakulatok egészségügyi szakállománya részére „Munkahelyi egészségfejlesztés az MH szervezeti keretein belül” címmel. A tréningen kiscsoportos foglalkozások keretében sajátíthatták el a résztvevők a hatékony stresszkezeléshez és kommunikációhoz szükséges készségeket, melyek hozzájárulnak a mentális egészség megőrzéséhez és fejlesztéséhez, mely egyaránt szolgálja a katonai szervezet képességeinek fenntartását, és az egyének egészségmegőrzését, valamint meghatározza a szolgálat minőségét.

1609150831
KAESZA