Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Új rendszer a koronavírusos betegek hozzátartozóinak tájékoztatására

A koronavírus fertőzött betegek növekvő száma miatt, új tájékoztatási rendszer bevezetésére került sor az MH Egészségügyi Központ COVID Osztályain.

Felhívjuk a hozzátartozók figyelmét, hogy az intézmény COVID Osztályain fekvő betegek állapotáról a következőképpen kaphatnak tájékoztatást:

Az osztályon dolgozó orvosok a beteg aktuális állapotáról kétnaponta telefonon értesítik a medikai rendszerben megjelölt hozzátartozót. Váratlan esemény, illetve állapotromlás esetén a kezelőorvos soron kívül tájékoztatja a hozzátartozót, ebben az esetben természetesen nem kell két napot várni.

A korábban megadott, 06-30/823-6595-ös COVID-19 vonalon a továbbiakban is lehet információkat kérni hétköznaponként 8:00-16:00 óra között.

A betegellátást végző munkatársaink folyamatosan azért dolgoznak, hogy a lehető legmagasabb színvonalú ellátást tudják biztosítani a betegek számára. Ezért kérjük Önöket, hogy az osztályokon dolgozó kollégákat közvetlenül ne keressék, ezzel is biztosítva a zavartalan betegellátást.

KAESZA