Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Tájékoztatás a védettségi igazolvánnyal nem rendelkezők egynapos-, és járóbeteg ellátásáról

Tájékoztatjuk Önöket, hogy az emberi erőforrások miniszterének utasítása, valamint a Nemzeti Népegészségügyi Központ közlése alapján a védettségi igazolvánnyal nem rendelkező betegek egynapos-, valamint járóbeteg ellátása a következők alapján történik.

Igazolvánnyal nem rendelkezők esetén kizárólag invazív (a testbe szúrás vagy vágás által behatoló orvosi beavatkozás) – kivéve vérvétel – eljárás előtt szükséges a tervezett beavatkozást megelőző 48 órán belüli negatív SARS-CoV-2 PCR teszt eredmény és a beavatkozás napján elvégzett negatív antigén gyorsteszt eredmény.

Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy az MH Egészségügyi Központ Járóbeteg Szakrendelő Intézetben lehetőség van a PCR teszt és az antigén gyorsteszt mintavételre munkanapokon 7:30- tól 15:00-ig a K. épület mélyföldszint 31. számú rendelőben.

Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA