Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Szíves türelmét kérjük!

  • A beteg besorolást követően lehet, hogy arra kérik Önt, hogy várakozzon a váróban, amíg a részletes vizsgálatra sor kerül. A várakozási idő az aktuális betegforgalomtól, az osztályon lévő súlyosabb triage kategóriájú betegek számától, valamint a szabad ellátók számától függ. Alacsony triage kategóriájú besorolás esetén a szükséges várakozás órákat is igénybe vehet.
  • Amennyiben ez idő alatt állapota rosszabbodik, haladéktalanul tájékoztassa az ápoló személyzetet.
  • Ha a várakozás közben úgy dönt, hogy nem kíván tovább maradni és nem akarja igénybe venni az ellátást, jelezze kollégáinknak. Ez esetben javasolt a legközelebbi munkanapon háziorvosának felkeresése.
ESZA  KA