Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Rólunk

A Honvéd Testalkati Programban résztvevők testnevelővel, gyógytornásszal, táplálkozástudományi szakemberrel, humánkineziológussal, egészségtan tanárral, egészségpszichológussal konzultálhatnak, melynek során, személyre szabott tanácsot kapnak az életmód váltás elősegítéséhez és a Program sikeres végrehajtásához. Szakembereinkről részletesen a Galéria menüpontban tájékozódhat.

ELÉRHETŐSÉGEINKMH EK Egészségfejlesztési OsztályCím: 1134. Budapest, Róbert K. krt. 44. M épületTel.: (06–1) 465–18–00HM tel.: (02–2) 73–007, 73–009, 73–012HM fax: (02–2) 72–501Email: fel.ek.htp@hm.gov.huProgramvezető: Dr. Juhász Zsolt alezredes

 

SZAKEMBEREINK

 

 

Dr. Juhász Zsolt alezredes, programvezető
testnevelő tanár (MSc), testnevelés-rekreáció szakos tanár (BSc), személyi edző

Mottó: „Testünk minden része, aminek feladata van, egészséges marad, megerősödik és lassabban öregszik, ha használatban van és rendszeresen munkát végez, de ha nem használjuk és hagyjuk ellustulni, hajlamos lesz a betegségekre, nem fog megfelelően fejlődni és gyorsan elöregszik. ” (Hippocrates)

 Polonyiné Dr. Svéd Krisztina Amelita őrnagy
általános orvos (MSc), anaesthesiológia és intenzív terápiás szakorvos, sportorvos szakorvos

Mottó: „Ami nem öl meg, az megerősít. ” (Friedrich Nietzche)

 

Dr. Novák Attila sz.százados
predoktor, humánkineziológus (MSc), testnevelő tanár (BSc), gyógytornász (BSc), manuálterapeuta, főiskolai oktató (SE-ETK)

Mottó: „Inkább elkopni, mint berozsdásodni. ” (Descartes)

 

 

Hegedűs Csaba sz.százados
testnevelés-egészségtan tanár (MSc), egészségfejlesztő és wellness terapeuta (postgrad), személyi edző, yumeiho masszázs terapeuta

Mottó:„Minden élet forrása a mozgás. ” (Leonardo Da Vinci)

 

 

Sárkány Krisztina sz.hadnagy
dietetikus és élelmezési menedzser (BSc)

Mottó: „Bármit megkaphatsz az életben, amit csak akarsz, ha eleget segítesz másoknak megkapni azt, amit akarnak”(Zig Ziglar)

 

Rázsó Zsófia sz.hadnagy
doktorandusz, testnevelő-egészségfejlesztő tanár (MSc), testnevelő-edző (BSc), röplabda sportedző

Mottó: „Semmilyen szél nem kedvez annak, aki nem tudja, melyik kikötőbe tart. ”(Seneca)

KAESZA