Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Részletes vizsgálat - SC

  • A részletes vizsgálatra hívás a hangosbemondón keresztül történik. Amennyiben járóképes, jelentkezzen a pultnál! Ha nem, akkor a hozzátartozója tegyen így! Ha egyedül érkezik, hangosan, kezét emelve jelentkezzen!
  • A részletes vizsgálat során az orvosa újraértékeli az állapotát, kérdéseket tesz fel a jelenlegi panaszaival és korábbi betegségeivel kapcsolatban illetve megvizsgálja. Ha szükségesnek tartja, további eszközös vizsgálatokat (laboratórium, képalkotó diagnosztika) vagy konzíliumot kérhet, valamint szükség esetén gyógyszeres és infúziós kezelést rendelhet el.
  • A kiegészítő vizsgálatokról nem Ön, vagy az Önt beutaló orvos, hanem az Önt ellátó sürgősségi orvos dönt az aktuális sürgősségi szükségletnek megfelelően.
  • A laboratóriumi vizsgálathoz szükséges mintavétel helyben, a vizsgálóban történik.
  • Képalkotó vizsgálatra – ha állapota megengedi – elmehet egyedül vagy kísérőével, egyébként betegszállító kollégáink szállítják el. Ez esetben a kapott vizsgálatkérő lapot tartsa jól látható helyen.
  • A laboratóriumi és képalkotó vizsgálatok eredményeinek kiértékelése sürgősségi sorrendben történik.
  • Amennyiben az Ön ellátásába konzulenst is be kell vonni, vagy meghatározott időn belül (3–6 óra) kontroll vizsgálatot is kell végezni, úgy az tovább nyújthatja a teljes ellátási időt (bizonyos esetekben akár 6–12 órát is igénybe vehet).
ESZA  KA