Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Egészségügyi Szolgáltatás-fejlesztési Osztály

Vezető

Karajzné Petrik Irén

honvédelmi alkalmazott
osztályvezető
Egészségügyi Szolgáltatás-fejlesztési Osztály
06-1-465-1800/71-171

Elérhetőség: Telefon: +36-1-465-1800/71-171;

Az MH Egészségügyi Központ egészségügyi szolgáltatásainak egyenletesen magas minőségét, szakmai színvonalát garantálja, hogy intézményünk az északközép-magyarországi térség vezető egészségügyi intézménye. Kórházunk egyedülálló infrastrukturális és szakmai feltételekkel a magyarországi betegellátásban is kiemelkedő szerepet tölt be.

Intézményünk által nyújtott térítés ellenében igénybe vehető egészségügyi szolgáltatások az alábbiak:

  • Ellátásszervezéssel biztosított járó -és aktív fekvőbeteg ellátás (nagykövetségek, nemzetközi szervezetek, hazai cégek részére),
  • Szűrővizsgálatok,
  • Foglalkozás-egészségügyi ellátás.

A térítéses egészségügyi szolgáltatásaink igénybevétele szerződéses megállapodáshoz kötött.

A fent említett szolgáltatásokról az Egészségügyi Szolgáltatás Fejlesztési Osztály munkatársai (lásd Kapcsolat) nyújtanak bővebb információt.

Az intézmény Térítési Díj Szabályzata megtalálható: (link)

Foglalkozás - egészségügyi ellátás

A foglalkozás-egészségügyi alapellátás nem számolható el az egészségbiztosítási alap terhére, ezért a társadalombiztosítási jogviszonnyal rendelkező és nem rendelkező állampolgárok részére nyújtott foglalkozás-egészségügyi szolgáltatás térítésköteles.

Intézményünkben a foglalkozás-egészségügyi szolgáltatások a 89/1995. (VII.14.) kormányrendeletnek megfelelő A-B-C-D kategóriákban vehetők igénybe az alábbi díjtételek alapján, szolgáltatási szerződéskötést követően.

„A”kategória: 13 000 Ft-fő/év

„B” kategória: 10 500 Ft-fő/év

„C” kategória: 8 500 Ft-fő/év

„D” kategória: 6 500 Ft-fő/év

A munkaalkalmasság megítéléséhez szükséges foglalkozás egészségügyi orvos által indikált egyéb diagnosztikai és konzíliumi szakorvosi vizsgálatok esetén további költségek merülhetnek fel.

Ellátásszervezéssel biztosított járó- és aktív fekvőbeteg ellátás 

Az MH EK külön megállapodás alapján vállalja, hogy ellátás-szervezési szolgáltatással, járó- és aktív fekvőbeteg ellátást nyújt az illetékességi területén a megrendelő által egyoldalúan meghatározott természetes személyek (kedvezményezettek) részére.

A 70.000 Ft/fő/év díjazás ellenében a megrendelő által meghatározott kedvezményezett jogosult a magyar társadalombiztosítás által finanszírozott valamennyi egészségügyi ellátásra a megvásárlástól számított egy naptári év időtartamra intézményünkben.

Az ellátás-szervezési szolgáltatás során egykapus ügyintézést biztosít az Intézmény külön telefonszámon, ahol egy betegút menedzser segítséget nyújt az időpontfoglalásban, igény esetén betegkísérési feladatokat is ellát, valamint a pénzügyi elszámolásban is rendelkezésre áll.

A kedvezményezettek az igényjogosultságukat plasztik alapú igazoló kártyával igazolják, melyen a tervezett ellátásoknál a betegút menedzser, a sürgősségi ellátás esetén az ügyeletvezető orvos elérhetősége található.

Kapcsolat – Térítéses szolgáltatások

A szolgáltatásokkal kapcsolatban az Egészségügyi Szolgáltatás Fejlesztési Osztály munkatársai készséggel állnak rendelkezésükre:

Ellátásszervezéssel biztosított járó- és aktív fekvőbeteg ellátás, Menedzserszűrő vizsgálatok, Foglalkozás-egészségügyi ellátás

Karajzné Petrik Irén osztályvezető

Magyar Honvédség Egészségügyi Központ

Egészségügyi Szolgáltatás Fejlesztési Osztály

1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.

Tel.: +36 1 465-1800/71-171; + 36 (70) 658-4564

Email: petrik.iren@hm.gov.hu

 

Ellátásszervezéssel biztosított járó- és aktív fekvőbeteg ellátás

Bucsi Brigitta főelőadó/betegútmenedszer

Tel.: +36 1 465-1800/71-229; +36 (30) 261-4576

Email: bucsi.brigitta@hm.gov.hu

 

Sándor Rita főelőadó/betegútmenedszer

Tel.: +36 1 465-1800/71-330; + 36 (30) 828-1134

Email: sandor.rita@hm.gov.hu

 

Menedzserszűrő vizsgálatok

Bihari Rita főelőadó

Tel.: +36 1 465-1800/71-123

Email: bihari.rita@hm.gov.hu

 

Foglalkozás-egészségügyi ellátás

Szabó Erika előadó

Tel.: +36 1 465-1800/71-176

Email: szabo.erika3 @hm.gov.hu

Szűrővizsgálatok

 

Prevenciós jelleggel a szűrővizsgálat évenként egyszeri elvégzése tekinthető optimálisnak, amely az egészség megőrzése érdekében, a korai felismerésben, a szükséges kezelés időben történő elkezdése érdekében is elengedhetetlen.

Menedzserszűrő csomagjaink a vizsgálatok széleskörű vertikumának igénybevételére biztosítanak lehetőséget. Amennyiben a kapott vizsgálati eredmények tükrében további szakorvosi, illetve műszeres vizsgálat válik szükségessé, azok – biztosítotti jogon – a lakóhely szerinti egészségügyi szolgáltatóknál kezdeményezhetők. Igény esetén a kiegészítő vizsgálatok Intézményünkben is elvégezhetők a hatályos Térítési Díj Szabályzat alapján. Valamennyi szűrővizsgálat elvégzését az MH EK Székhelyén (1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.) előzetesen, telefonon történő időpont-egyeztetés alapján, beteg kíséréssel, a rendelkezésre álló szabad kapacitások függvényében biztosít.

A menedzserszűrés keretében négy szűrési kategóriában, minimum, bázis, optimum, valamint prémium nevű csomagok biztosításával az alább felsorolt vizsgálatok vehetők igénybe:

menedzser csomagok
ESZA  KA