Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

FONTOS tájékoztató az oltásra érkező pedagógusoknak!

2021. ápr. 1. 12:26:03

Kérjük Önöket, hogy a hétvégi oltás során azért, hogy a kórházon belül a megfelelő védőtávolságokat tudják tartani az alábbi szabályokat tartsák be:

Részletek

Oltópontok megközelíthetősége

Oltóközpont címe: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 44.,

Az 1-6 számú oltópont megközelíthetősége: "B" épület földszint, csak gyalogos bejárat a Róbert Károly krt. felöli Sürgősségi Centrum nyitott kapujánál (részletek).

A 7-14 számú oltópontok megközelíthetősége: A Pap Károly utca felőli  gyalogos bejáraton vagy a dupla sorompós gépjármű kapu felől (ahol az oltásra ékezőknek most kivételesen megengedett a gyalogos közlekedés) közelítse meg az MH Egészségügyi Központot (részletek).

A 23-44-es oltópontok megközelíthetősége: A Pap Károly utca felőli  gyalogos bejáraton vagy a dupla sorompós gépjármű kapu felől (részletek).

 

Az oltópontok elhelyezkedése az épületen belül (pdf).

COVID_oltópontok_térkép_A4_mfsz_fsz
KAESZA