Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Megfigyelés - SC

  • Panaszainak, vizsgálati eredményeinek függvényében kezelőorvosa dönthet úgy, hogy a végleges betegút meghatározás előtt megfigyelést rendel el.
  • Ebben az esetben Önt az osztályunk Fektető részlegén helyezzük el, ahol a megfigyelésen túl további diagnosztika illetve kezelés történhet.
  • Hozzátartozója, látogatója a Fektető részlegen csak akkor tartózkodhat Ön mellett, ha ezzel az egységben történő ellátást, más betegek komfortját nem zavarja.
  • Egyéb esetekben az előtérben kell, akár hosszabb időn keresztül is várakozni. Amint lehetséges, az ápoló személyzet hozzátartozóját beengedi Önhöz.
  • Osztályunk Fektető részlegén az ügyeletes orvos egyszerre több, akár súlyos állapotú beteg ellátását végzi illetve koordinálja. Ezért személyes felvilágosítást lehetséges, hogy csak hosszú várakozás után tud adni. Ezért szíves megértését kérjük!
  • Ilyen esetben elsődleges tájékoztatást kérhet az ambulancián dolgozó, Önt vagy Hozzátartozóját elsőként ellátó orvostól.
ESZA  KA