Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

KÖSZÖNET MASSA KÓRHÁZI KEZELÉSÉÉRT

Felipe Massát életveszélyes sérüléseibõl példaértékû team munkában állí­tották talpra az ÁEK orvosai, amelyért õszinte elismerés illeti az intézetet.

Július utolsó hétvégéjén a világ hí­rközlése Felipe Massa brazil autóversenyzõ súlyos balesetétõl volt hangos. A Magyar Nagydí­j idõmérõ edzésén életveszélyes sérülést szenvedett pilótát a helyszí­ni ellátást követõen mentõhelikopter szállí­totta az ÁEK-be. A kórházban rendkí­vül magas szintû, összehangolt csapatmunka, gyors, bravúros mûtéti beavatkozás és kiváló intenzí­v terápiás ellátás, majd körültekintõ ápolás eredményeképpen alig több mint egy hét után, az autóversenyzõ tizenhat órás repülõ utat vállalhatott, hogy Brazí­liában, otthonában lábadozhasson tovább.

Felipe Massa, családja, orvosa, a Ferrari vezérkara a legmagasabb elismerés hangján szólt intézményünk teljesí­tményérõl. „Szeretném kifejezni köszönetemet és hálámat az Önök segí­tségéért és elõzékenységéért, valamint azért a magatartásért, amit Felipe Massa sajnálatos balesetekor tanúsí­tottak. Azt mondtam az embereimnek, hogy ha balesetet szenvednék, én is az Állami Egészségügyi Központba mennék, az Önök szuper kórházába.
Még egyszer köszönet mindenkinek, aki részt vett az ellátásban, a szervezésben” – í­rta köszönõlevelében Ecclestone, a Forma-1 csapat elnöke.

Az autóversenyzõ sikeres kezelésében való közvetlen és közvetett részvételért, a magyar egészségügy nemzetközi tekintélyének és elismertségének érdekében nyújtott kiemelkedõ tevékenységéért a Magyar Köztársaság honvédelmi minisztere a HM ÁEK 35 munkatársát kitüntetésben, emléktárgyban és pénzjutalomban részesí­tette. Az ünnepségen a brazil Sportminisztérium képviselõje mondott köszönetet, majd Dr. Szekeres Imre honvédelmi miniszternek átadott egy Brazil Nagydí­j emlékkupát, amelyet a Miniszter úr rögtön továbbadott Dr. Szilvásy István fõigazgatónak azzal a megjegyzéssel, hogy a kupa az Állami Egészségügyi Központot illeti.

KAESZA