Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Módosultak a teljeskörű látogatási tilalom szabályai az MH EK telephelyein

2020. dec. 28. 13:57:55

Az eddigi járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. szeptember 2-tól visszavonásig a Magyar Honvédség Egészségügyi Központban látogatási tilalom lépett életbe az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

KÖSZÖNET MASSA KÓRHÁZI KEZELÉSÉÉRT

Felipe Massát életveszélyes sérüléseibõl példaértékû team munkában állí­tották talpra az ÁEK orvosai, amelyért õszinte elismerés illeti az intézetet.

Július utolsó hétvégéjén a világ hí­rközlése Felipe Massa brazil autóversenyzõ súlyos balesetétõl volt hangos. A Magyar Nagydí­j idõmérõ edzésén életveszélyes sérülést szenvedett pilótát a helyszí­ni ellátást követõen mentõhelikopter szállí­totta az ÁEK-be. A kórházban rendkí­vül magas szintû, összehangolt csapatmunka, gyors, bravúros mûtéti beavatkozás és kiváló intenzí­v terápiás ellátás, majd körültekintõ ápolás eredményeképpen alig több mint egy hét után, az autóversenyzõ tizenhat órás repülõ utat vállalhatott, hogy Brazí­liában, otthonában lábadozhasson tovább.

Felipe Massa, családja, orvosa, a Ferrari vezérkara a legmagasabb elismerés hangján szólt intézményünk teljesí­tményérõl. „Szeretném kifejezni köszönetemet és hálámat az Önök segí­tségéért és elõzékenységéért, valamint azért a magatartásért, amit Felipe Massa sajnálatos balesetekor tanúsí­tottak. Azt mondtam az embereimnek, hogy ha balesetet szenvednék, én is az Állami Egészségügyi Központba mennék, az Önök szuper kórházába.
Még egyszer köszönet mindenkinek, aki részt vett az ellátásban, a szervezésben” – í­rta köszönõlevelében Ecclestone, a Forma-1 csapat elnöke.

Az autóversenyzõ sikeres kezelésében való közvetlen és közvetett részvételért, a magyar egészségügy nemzetközi tekintélyének és elismertségének érdekében nyújtott kiemelkedõ tevékenységéért a Magyar Köztársaság honvédelmi minisztere a HM ÁEK 35 munkatársát kitüntetésben, emléktárgyban és pénzjutalomban részesí­tette. Az ünnepségen a brazil Sportminisztérium képviselõje mondott köszönetet, majd Dr. Szekeres Imre honvédelmi miniszternek átadott egy Brazil Nagydí­j emlékkupát, amelyet a Miniszter úr rögtön továbbadott Dr. Szilvásy István fõigazgatónak azzal a megjegyzéssel, hogy a kupa az Állami Egészségügyi Központot illeti.

KAESZA