Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Kórházi osztályos felvétel - SC

  • Sürgősségi osztályról csak abban az esetben áll módunkban Önt vagy Hozzátartozóját fekvőbeteg osztályra helyezni, ha az szakmailag indokolt és sürgősséggel szükséges.
  • Ha a vizsgálat alapján a beteg állapota további kórházi kezelést, illetve kivizsgálást igényel, akkor a lakcíme, vagy az igényjogosultság alapján kórházunk vagy másik gyógyintézmény megfelelő osztályára irányítjuk.
  • A másik gyógyintézménybe történő átszállítást az Országos Mentőszolgálat végzi. A szállítás időpontja a sürgősség, a távolság, illetve a rendelkezésre álló szabad szállítói kapacitás függvénye.
ESZA  KA