Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Jelentkezés

Tisztelt Érdeklődő! A HTP KÉRDŐÍV kitöltése és visszaküldése (az első megjelenés előtt) mindenki számára KÖTELEZŐ, aki a programban részt kíván venni! A 3 napos táplálkozási naplót kérjük, hogy csak indokolt esetben töltsék ki! A Honvéd Testalkati Program részeként igénybe vehető vizsgálatokra az MH Egészségügyi Központ 1. sz. Felvételi részlegén keresztül (Tel.: 06–1–465–18–69 v. 06–1–465–18–00/72–777) kérhetnek időpontot. A kérdőív és a 3 napos táplálkozási napló a fenti linkekről letölthető. A Programban résztvevők számára lehetőség van (a 3. és/vagy a 6. hónap után) egyéni táplálkozási tanácsadásra is, melyhez az alábbi feltételeknek kell megvalósulnia: Először a fent említett HTP kérdőívben szereplő, táplálkozási- és élelmiszerfogyasztási szokásokra vonatkozó 5. pontot kell kitölteni, majd utána a 3 napos táplálkozási naplót. Mind a két esetben a kérdőíveket le kell tölteni, elmenteni (név, ékezet nélkül és ponttal-, illetve a kitöltés idejének dátumával, alulvonással elválasztva) a következő formátummal (pl.: Minta. Aladar_20170101), majd kitölteni és visszaküldeni a fel.ek.htp@hm.gov.hu e-mail címre. Fontos a részletes és pontos kitöltés, mert annak hiányában az egyéni energia makro tápanyag és az ásványi anyag bevitelről kapott kép nem lesz valós, és abból adódóan a táplálkozási szokások változtatását célzó beavatkozási pontok kijelölése sem. Pontatlan, hiányosan kitöltött, olvashatatlan naplót nem áll módunkban elemezni. A személyes táplálkozási tanácsadáshoz szükséges időpontkérésre az MH EK központi telefonszámán (06–1–465–1800/72–777) keresztül van lehetőség. Tekintettel arra, hogy a 3 napos táplálkozási napló kiértékelése 1–2 munkanapot vesz igénybe, a személyes konzultációra csak a megküldést követő 1–2 napot követően kerülhet sor. Az egyéni tanácsadás 45 percet vesz igénybe. Amennyiben Önnek csak kizárólag egyéni táplálkozási tanácsadásra van szüksége, kérjük hívja a 73–005-ös telefonszámot vagy írjon a fel.ek.htp@hm.gov.hu e-mail címünkre és lépjen kapcsolatba munkatársunkkal! Sikeres és eredményes életmódváltást kívánunk minden érdeklődőnek! MH EK Egészségfejlesztési Osztály

 

KAESZA