Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

X. AUDIT az MH EK-ban

2018. december 14., péntek 12:40

A 2008-ban indult integrált minőségirányítási rendszer (MIR) tanúsítása zajlott le intézményben, immár tizedik alkalommal.

Az irányítási rendszer kiterjed az általános- ISO 9001:2015, a környezetirányítási- ISO 14001:2015 és az egészségügyi MSZ EN 15224:2013 szabványokra. A tíz éve elkezdett folyamat és fejlesztés meghozta a gyümölcsét, sikeres audittal zárult a 2018-as év.

Az auditáló cég által elvégzett tanúsítást minden esetben vezetőségi átvizsgálás előzi meg,. Az auditálás alkalmával sor kerül a minőségirányítási alapdokumentumok felülvizsgálatára, intézményi szinten az indikátorok és kockázatok alakulásának áttekintésére, a hibajavító intézkedésekkel kapcsolatos visszaellenőrzések és az elrendelt célellenőrzések tapasztalatainak ismertetésére, továbbá a belső és a klinikai auditok tapasztalatainak feldolgozására is.

A menedzsment elkötelezett a betegellátással kapcsolatos eljárástípusok szerinti összehasonlítása, valamint az elégedettségi vizsgálatok eredményétől függő intézkedések iránt, mely az intézmény hatékonyabb működését segíti elő.

A minőségirányítási rendszer folyamatos fejlődését mutatja, hogy az ellenőrzések során csökkent a feltárt eltérések száma, továbbá kevesebb megelőző intézkedést kellett hozni. Az integrált minőségirányítási rendszer nem egy önmagáért vagy a tanúsítás megszerzéséért végzett tevékenységet jelent, hanem egy olyan szervezési és irányítási eszközt biztosít a parancsnok részére, mely a mindennapok munkáját operatívan elősegíti.

Az auditálás eredményét mi sem bizonyítja jobban, mint Ivanova Galina, az ÉMI-TÜV SÜD Kft.vezető auditora zárószavai: „Aki belép az Intézmény kapuján az vegye tudomásul, hogy rend van, amit mindenkinek felelőséggel be kell tartania. ”
KAESZA