Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

WÉK-tréning a Stefánia Palota-Honvéd Kulturális Központban

16 órás Williams Életkészségek (WÉK) Stresszkezelő és Kommunikációs készségfejlesztő tréninget tartottak az Egészségfejlesztési Osztály okleveles facilitátorai (Dr. Sótér Andrea alezredes és Hornyák Beatrix őrnagy) a HM és MH hivatásos-, szerződéses katonai és polgári állománya részére 2017. április 21- május 12. között péntek délutánonként, két csoportban 10-10 fő részvételével. A tréning az intraneten keresztül került meghirdetésre és a nagy érdeklődésre való tekintettel a csoportok létszáma két nap alatt betelt.

1609151320

A nemzetközi jogvédelem alatt álló program során az érdeklődők olyan készségeket sajátíthattak el, melyek segítenek a mindennapi feszültségek, stresszhelyzetek kezelésében és csökkentésében, az önismeret fejlesztésében, az önbizalom növelésében és az emberi kapcsolatok harmonikussá tételében. Az elméleti tudás bővítésén túlmenően saját élmény jelleggel tréninggyakorlatok segítették a készségek elsajátítását. A program eredményességét igazolja, hogy a résztvevők tréninggel kapcsolatos elvárásai az értékelőlapok tanulsága szerint teljes mértékben teljesültek. A jelentős mértékű túljelentkezés miatt a tréning várhatóan megrendezésre kerül még az idei évben.

KAESZA