Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

FONTOS tájékoztató az oltásra érkező pedagógusoknak!

2021. ápr. 1. 12:26:03

Kérjük Önöket, hogy a hétvégi oltás során azért, hogy a kórházon belül a megfelelő védőtávolságokat tudják tartani az alábbi szabályokat tartsák be:

Részletek

Vizit a frontvonalban

Szerző: MH Egészségügyi Központ | Fotó: Rácz Tünde |  2021. április 1., csütörtök 9:03

A közelgő húsvét alkalmából az MH EK Honvédkórház COVID Osztályán tett látogatást Dr. Böröndi Gábor altábornagy, a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese március utolsó napján.

TUN_8239

A kórház főigazgatója, Prof. Dr. Wikonkál Norbert és Deli Mária alezredes, ápolási igazgató kíséretében az úgynevezett Vörös Zónában megtekintette az ellátás körülményeit, találkozott COVID fertőzést szenvedett betegekkel és a kezelésüket végző orvosokkal, szakdolgozókkal.

TUN_8182

Böröndi altábornagy az osztály bejárását követően – a honvédelmi miniszter és a Magyar Honvédség Parancsnokának nevében – köszönetét és elismerését fejezte ki a COVID elleni harcban egy éve küzdő orvosoknak és szakdolgozóknak azért az önfeláldozó munkáért, melyet egy hosszúra nyúló küzdelemben, egy láthatatlan és kíméletlen ellenséggel vívnak.

TUN_8500

Önök a hősök, akik előtt az egész Magyar Honvédség megemeli a kalapját, mert látjuk azt az erőfeszítést, mellyel az embertársaikon próbálnak segíteni. Tisztelet a hősöknek, tisztelet Önöknek” – emelte ki az altábornagy.

TUN_8508

A látogatás végén a Magyar Honvédség parancsnokának helyettese kinevezéseket és előléptetéseket adott át a COVID osztályokon szolgálatot teljesítő katonák részére, majd a résztvevők tájékoztatást kaptak arról a honvédelmi miniszteri döntésről, amely a COVID osztályokon dolgozók részére március 1-jei, visszamenőleges hatállyal „COVID pótlék”-ot biztosít.

TUN_8540
Címkék
KAESZA