Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Vietnámi kórházépítéshez kérték az MH Egészségügyi Központ tapasztalatait

2018. október 29., hétfő 17:47

A vietnámi Tuyen Quang tartomány vezetése és szakemberi tettek látogatást az MH Egészségügyi Központban (MH EK) 2018. október 24-én.

A Tuyen Quang tartományi vezetés utazásának célja magyar kórház felszereltségének, technológiájának, működtetésének és irányításának megismerése volt, hogy a tapasztalatokat a tartományban tervezett kórház kialakítása során figyelembe tudják venni.
1609151697
A delegáció tagjait az MH EK parancsnoka távollétében Csókos Gábor ezredes, törzsfőnök fogadta és köszöntötte. A kórház feladatait és működését orvosszakmai szempontból Dr. Muzsay Ildikó orvos ezredes, az MH EK megbízott orvosigazgatója ismertette. Ezt követően Varga Lajos alezredes üzemeltetési osztályvezető az intézményre háruló műszaki-üzemeletetési és logisztikai feladatokról tájékoztatta a jelenlévőket.
1609151697
A delegáció a Honvédkórház mindennapi életébe is betekintést nyerhetett. A kórházbejárás alkalmával megtekintették a Sürgősségi Centrumot, valamint az automata anyagszállítási rendszert és a heliportot.
1609151697
Az MH Egészségügyi Központ elismertségét jelzi, hogy távoli kontinensről is érkeznek, hogy az évente több mint 1,2 millió beteget ellátó kórház működtetési, üzemeltetési, logisztikai és vezetés-szervezési tapasztalatait megismerjék. Az MH EK tovább bővíthette széles nemzetközi kapcsolatait a látogatás során.
KAESZA