Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Vezető szervek törzsfoglalkozása

Éves törzsfoglalkozáson vett részt az MH Egészségügyi Központ, Vezető szervek állománya Bujákon, 2017. május 25-26-án.

Az MH Egészségügyi Központ, Vezető szervek állománya, az MH Anyagellátó Raktárbázis 5. Kiképzési Oktatási és Regeneráló Központban, Bujákon vett részt elméleti- és a mindennapi csapatmunkát támogató gyakorlati foglalkozásokon.

1609151326

A rendezvény első napján az „Etika a katonai vezetésben” című előadását Bogya Sándor főtörzszászlós, az MH Egészségügyi Központ, vezénylő zászlósa számos elgondolkodtató példával és interaktív feladattal is színesítette. Kótai Róbert százados, az MH Ludovika Zászlóalj tábori lelkésze gondolatébresztő meglátásaival, a katonai élet válsághelyzeteit helyezte előtérbe beszéde során. Ezt követően Fekete János alezredes, az MH EK, Hadműveleti és Kiképzési osztály, osztályvezető helyettese elméleti- majd a nap hátralévő részében gyakorlati foglalkozás során mélyítette az állomány tereptan ismereteit.

1609151326

A törzsfoglalkozás második napját Fekete Róbert alezredes, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat kiemelt tisztje nyitotta meg tájékoztató előadásával. A továbbiakban a jelenlévők túlélési technikákat sajátíthattak el Fekete János alezredes szervezésének köszönhetően.

1609151327
A rendezvény legfontosabb eredménye azonban a közös célok eléréséhez és a mindennapi feladatok megoldásához elengedhetetlen összetartó kollektíva alakítása volt.

Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA