Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Vezető szervek törzsfoglalkozása

2017. június 2., péntek 10:48

Éves törzsfoglalkozáson vett részt az MH Egészségügyi Központ, Vezető szervek állománya Bujákon, 2017. május 25-26-án.

Az MH Egészségügyi Központ, Vezető szervek állománya, az MH Anyagellátó Raktárbázis 5. Kiképzési Oktatási és Regeneráló Központban, Bujákon vett részt elméleti- és a mindennapi csapatmunkát támogató gyakorlati foglalkozásokon.

1609151326

A rendezvény első napján az „Etika a katonai vezetésben” című előadását Bogya Sándor főtörzszászlós, az MH Egészségügyi Központ, vezénylő zászlósa számos elgondolkodtató példával és interaktív feladattal is színesítette. Kótai Róbert százados, az MH Ludovika Zászlóalj tábori lelkésze gondolatébresztő meglátásaival, a katonai élet válsághelyzeteit helyezte előtérbe beszéde során. Ezt követően Fekete János alezredes, az MH EK, Hadműveleti és Kiképzési osztály, osztályvezető helyettese elméleti- majd a nap hátralévő részében gyakorlati foglalkozás során mélyítette az állomány tereptan ismereteit.

1609151326

A törzsfoglalkozás második napját Fekete Róbert alezredes, a Katonai Nemzetbiztonsági Szolgálat kiemelt tisztje nyitotta meg tájékoztató előadásával. A továbbiakban a jelenlévők túlélési technikákat sajátíthattak el Fekete János alezredes szervezésének köszönhetően.

1609151327
A rendezvény legfontosabb eredménye azonban a közös célok eléréséhez és a mindennapi feladatok megoldásához elengedhetetlen összetartó kollektíva alakítása volt.

KAESZA