Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Vezető szervek éves értékelése és feladatszabása

Az MH EK parancsnoka által február hónapban levezetett, központ szintű értekezlethez kapcsolódóan Dr. Sticz László ezredes az MH Egészségügyi Központ törzsfőnöke a Vezető szervek tekintetében tartotta meg a 2014. évre vonatkozó értékelését és szabott feladatot a 2015. évre vonatkozóan 2015. 03. 04-én.

A parancsnok éves értékelését és feladatszabását követően, az ott elhangzottaknak megfelelően, azokat lebontva a szervezeti elemek és közvetlen végrehajtók szintjére, az MH EK törzsfőnöke a vezető szervek számára ismertette a rájuk vonatkozó elvárásokat és irányelveket.
1609150949
Dr. Sticz László ezredes, a tavalyi évhez kapcsolódóan, a Honvéd Vezérkar főnöki szempontok alapján végrehajtott fő feladatok összegzésével és az MH Egészségügyi Központ elért eredményeinek bemutatásával nyitotta meg az állománygyűlés szakmai részét. Ezt követően került sor a szervezeti elemek, már 2014-ben befejezett, illetve jelenleg is folyamatban lévő feladatainak részletes értékelésére.
1609150949
A rendezvény zárásaként meghatározta a 2015-ben várható feladatokat és az azok végrehajtásához követendő szempontokat a szakterületek vonatkozásában, majd az állománygyűlés záró akkordjaként megköszönte az érintettek intézményünk érdekében végzett áldozatos munkáját.


KAESZA