Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Vezető szervek éves értékelése és feladatszabása

2015. március 9., hétfő 10:26

Az MH EK parancsnoka által február hónapban levezetett, központ szintű értekezlethez kapcsolódóan Dr. Sticz László ezredes az MH Egészségügyi Központ törzsfőnöke a Vezető szervek tekintetében tartotta meg a 2014. évre vonatkozó értékelését és szabott feladatot a 2015. évre vonatkozóan 2015. 03. 04-én.

A parancsnok éves értékelését és feladatszabását követően, az ott elhangzottaknak megfelelően, azokat lebontva a szervezeti elemek és közvetlen végrehajtók szintjére, az MH EK törzsfőnöke a vezető szervek számára ismertette a rájuk vonatkozó elvárásokat és irányelveket.
1609150949
Dr. Sticz László ezredes, a tavalyi évhez kapcsolódóan, a Honvéd Vezérkar főnöki szempontok alapján végrehajtott fő feladatok összegzésével és az MH Egészségügyi Központ elért eredményeinek bemutatásával nyitotta meg az állománygyűlés szakmai részét. Ezt követően került sor a szervezeti elemek, már 2014-ben befejezett, illetve jelenleg is folyamatban lévő feladatainak részletes értékelésére.
1609150949
A rendezvény zárásaként meghatározta a 2015-ben várható feladatokat és az azok végrehajtásához követendő szempontokat a szakterületek vonatkozásában, majd az állománygyűlés záró akkordjaként megköszönte az érintettek intézményünk érdekében végzett áldozatos munkáját.


KAESZA