Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Vezető szervek éves értékelése és feladatszabása 2016

2016. március 23., szerda 7:27

Az MH EK parancsnoka által február hónapban levezetett, központ szintű értekezlethez kapcsolódóan Dr. Sticz László ezredes az MH Egészségügyi Központ törzsfőnöke a Vezető szervek tekintetében tartotta meg a 2015. évre vonatkozó értékelését és szabott feladatot a 2016. évre vonatkozóan 2016. 03. 22-én.

1609151108

A parancsnok éves értékelését és feladatszabását követően, az ott elhangzottaknak megfelelően, azokat lebontva a szervezeti elemek és közvetlen végrehajtók szintjére, az MH EK törzsfőnöke a vezető szervek számára ismertette a rájuk vonatkozó elvárásokat és irányelveket. Dr. Sticz László ezredes, a tavalyi évhez kapcsolódóan, a Honvéd Vezérkar főnöki szempontok alapján végrehajtott fő feladatok összegzésével és az MH Egészségügyi Központ elért eredményeinek bemutatásával nyitotta meg az állománygyűlés szakmai részét.

A tavalyi évben a határvédelem kapcsán többlet feladat hárult az intézményre az egészségügyi biztosítás kapcsán, melynek a szervezési része a vezető szervek állományát is érintette. Emellett folyamatosan biztosítani kellett az intézmény jogi, személyügyi, hadműveleti, szabályozási, híradó, informatikai, információvédelmi, ügyviteli, biztonságtechnikai feltételeit.

Ezt követően került sor a szervezeti elemek, már 2015-ben befejezett, illetve jelenleg is folyamatban lévő feladatainak részletes értékelésére.

A rendezvény zárásaként felhívta a figyelmet a katonaközpontú gondolkodás, a vezetői és a beosztotti magatartás fontosságára. Meghatározta a 2016-ban várható feladatokat és az azok végrehajtásához követendő szempontokat a szakterületek vonatkozásában, majd az állománygyűlés záró akkordjaként megköszönte az érintettek intézményünk érdekében végzett áldozatos munkáját.

1609151108
KAESZA