Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Vezető szervek 2013. évi értékelő és 2014. évi feladatszabó állománygyűlése

2014. március 6., csütörtök 10:59

Az MH Egészségügyi Központ vezető szervei állománya részére megtartotta éves értékelő és feladatszabó értekezletét Dr. Sticz László mk. ezredes, az alakulat törzsfőnöke  2014. 03. 05-én. 

„Egy év eltelt, érdemes megállnunk egy percre és közösen átgondolni, átbeszélni az elmúlt, fordulatokkal teli időszak eseményeit és elemezni, értelmezni a megvalósításra váró feladatokat. ”- mondta megnyitójában.

1609150818

Az elmúlt év során végrehajtott feladatok közül kiemelkedik a szervezet racionalizálásával összefüggésben elvégzett, nem csekély, munka, sikeresnek mondható továbbá az MH Honvédkórház szervezeti átalakításával kapcsolatos tevékenység is.
A jövőre nézve a törzsfőnök a szakterületek személyi állományától a kialakult és elfogadott irányvonalak továbbvitelét és a komplex feladatrendszerekre való tekintettel szervezett és átgondolt munkavégzést határozott meg. Felhívta a figyelmet a belső- és külső kommunikáció fontosságára, mivel a konstruktív együttműködés elengedhetetlen feltétele az eredményes feladat végrehajtásnak.
1609150819

„A célkitűzések elérése érdekében szükség van a teljes személyi állomány pozitív hozzáállására, aktív közreműködésére, hatékony munkavégzésére” – mondta az állománygyűlés zárásaként.

1609150819
KAESZA