Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Végzős logisztikai ügyintézők szakmai látogatása

A META-Don Bosco Szakközépiskola logisztikai ügyintéző szakon tanuló hallgatói tettek látogatást az MH Egészségügyi Központban 2015. április 16-án, hogy az ország egyik legnagyobb egészségügyi intézményének logisztikai hátterét megtekinthessék.

1609150975

A végzős évfolyam tanárát és tanulóit az MH EK Kommunikációs Alosztályának tisztje fogadta, aki először egy általános tájékoztatást adott az intézmény komplex feladatrendszeréről és sajátosságairól – mind egészségügyi intézményként, mind katonai alakulatként. A Gazdasági Igazgatóság képviseletében Oláh Tamás alezredes az MH EK-ra háruló összetett logisztikai tevékenységről, Sallai András hadnagy, a Biztonságtechnikai Alosztály környezetvédelmi tisztje pedig a veszélyes hulladékok kezeléséről tartott előadást.

1609150975

A tájékoztatókat követően a csoport megtekintette az automata anyagszállítási rendszert (csőposta, robotok), a veszélyes-hulladék gyűjtőhelyet, a ruházati és egészségügyi fogyóanyag tárolására szolgáló központi raktárakat, a szennyes és tiszta textília kezelését, valamint a helikopter leszállópályát.
1609150975

Tóth Szilvia, az iskola nevében megköszönte, hogy belepillanthattak az intézmény életébe és a diákok számára a gyakorlatban is meg tudták mutatni az elméletben már elsajátítottakat.
1609150975
KAESZA