Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

V4 Egészségügyi Főnökök Koordinációs Értekezlete

2018. május 22., kedd 14:05

2018. május 15-16. között rendezték meg immár 8. alkalommal a Visegrádi Országok katona-egészségügyi vezetőinek koordinációs értekezletét Wroclav-ban (Boroszló), Lengyelországban. Magyarországot Dr. Kopcsó István orvos dandártábornok, a Magyar Honvédség egészségügyi főnöke képviselte.

1609151606
Az értekezlet során a képviselők bemutatták országaik katona-egészségügyi rendszerében történt legfontosabb változásokat, az aktuális feladatokat és az azokra történő felkészülés menetét, módszereit, valamint a rövid- és középtávú terveik fontosabb pontjait. A rendezvénynek a lengyel haderő 4. Katonai Oktató Kórháza adott otthont, amelynek parancsnoka Dr. Wojciech Tanski orvos ezredes részt vett az értekezleten. Az előadások és megbeszélések között alkalom adódott a 2017. decemberében átadott, a kor követelményinek megfelelő létesítmény részleges bejárására, amely során a résztvevők a 11 műtőasztalból álló műtőkomplexumot, valamint az intenzív terápiás blokkot tekintették meg. Az utóbbi mindösszesen 16 felszerelt ággyal van ellátva.

1609151606
Ezt követően a Katonai Akadémia rektora Prof. Dr. Dariusz Skorupka dandártábornok fogadta a résztvevőket, akik betekintést nyerhettek az akadémia felépítésébe, tevékenységébe, valamint megtekintették a hallgatók harcászati egészségügyi kiürítés dinamikus bemutatóját.

1609151606
A második napon az EU Harccsoport készenléti szolgálatára történő felkészülés pontosítása mellett, a szakterület időszerű kihívásainak, nehézségeinek közös megoldásainak megbeszélésére került sor, valamint a jövőbeli közös szakmai programok tervezését hajtották végre a résztvevők. A lengyel haderő 4. Katonai Oktató Kórháza mellett a 2. Katonai Tábori Kórház bemutatása is megtörtént.
KAESZA