Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Úszó Erődben az Egészségügyi Központ

Dr. Orosz Zoltán altábornagy, Honvéd Vezérkar főnökhelyettes vezetésével az Úszó Erőd közel 250 fővel teljesítette a 35. Lidl Balaton-átúszást Révfülöp és Balatonboglár között, július 9-én.

Idén a 16. Úszó Erődben díjazásban részesült a legnagyobb létszámú csapattal nevező MH Egészségügyi Központ, az MH 43. Nagysándor József Híradó és Vezetéstámogató Ezred és a MH vitéz Szurmay Sándor Budapest Helyőrség Dandár úszócsapata, valamint a legfiatalabb 11 éves, és a legidősebb, 70 éves induló is. A díjazottak részére a Honvédelmi Minisztérium által adományozott kupát Dr. Orosz Zoltán altábornagy, MH EK Egészségfejlesztési Osztály által összeállított ajándékcsomagokat Dr. Eleki Zoltán ezredes (MH HKNYP) és Dr. Sótér Andrea alezredes (MH EK) adták át.
1609151340

Az érdeklődők tudásuk felmérése után személyes konzultáció keretében az egészséges életmóddal kapcsolatban is kaptak tájékoztatást az MH Egészségügyi Központ szakembereitől, az erre a célra felállított sátorban.

KAESZA