Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

Információk a kampányoltási hétről

2020. dec. 17. 15:00:28

Az MH Egészségügyi Központ Róbert Károly körúti székhelyén november 22-28-a között is várjuk az oltásra érkezőket. Az oltási akcióhéten előzetes regisztráció és időpont nélkül is érkezhetnek azok, akik az első, második vagy akár a harmadik oltást meg szeretnék kapni.

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Úszó Erőd 2021.

Szerző: MH Egészségügyi Központ | Fotó: Hegedűs Csaba szds. | 

Augusztus 7-én került megrendezésre a nyár egyik legnagyobb szabású szabadtéri sporteseménye, a 39. Lidl Balaton-átúszás. A rendezvényen hozzávetőlegesen hétezer fő mérette meg magát, amelyből közel háromszáz személy teljesít szolgálatot a Magyar Honvédség kötelékében. A 2,6 és 5,2 kilométeres távokat az úszás mellett evezéssel is lehetőségük volt teljesíteni az indulóknak.

Idén, a 20. alkalommal vett részt az Úszó Erőd fantázia nevű, katonákból álló kötelék, amelynek parancsoka Gergely István kétszeres olimpiai bajnok vízilabdázó volt.

A Magyar Honvédség a Balatont átúszó állomány mellett, technikai eszközökkel és toborzó-ponttal is képviseltette magát az eseményen. A korábbi évek gyakorlatának megfelelően a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Egészségfejlesztési Osztálya külön sátorral várta a déli partra érkezőket. Az érdeklődők egészségmegőrzéssel és egészségfejlesztéssel kapcsolatos vetélkedőn tehették próbára a képességüket, valamint személyes konzultáció keretében az egészségtudatos életmód kialakításával kapcsolatban kaphattak segítséget. Akiknek sikerült kérdőíveinket helyesen kitölteni, a népszerű prevenciós ajándékaink közül választhattak. Ezúton is szeretnénk gratulálni minden résztvevőnek és a következő évben is várunk sok szeretettel minden kedves érdeklődőt. 

signal-2021-08-07-132005
ESZA  KA