Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Úszó Erőd 2018.

2018. július 17., kedd 14:39

XVII. alkalommal rendezték meg 2018. július 14-én a Balaton – átúszást. Az 5,2 kilométeres távot katonák és civilek egyaránt teljesítették. A versenyzők Révfülöpről indultak és Balatonboglárnál érkeztek célba. 

Az Úszó Erődöt Dr. Böröndi Gábor vezérőrnagy, a Honvéd Vezérkar főnök koordinációs helyettese vezette, aki megnyitó beszédét követően, maga is csatlakozott az úszók táborához. Összesen mintegy nyolcezren, köztük közel kétszázötven katona képviseltette magát a nyár egyik legnagyobb szabású sporteseményén.

A Magyar Honvédség az úszó állomány mellett, technikai eszközökkel, toborzó-ponttal, és katonazenével is képviseltette magát. Az MH Egészségügyi Központ Védelem-egészségügyi Igazgatóság, Pszichológiai és Egészségmagatartási Intézet, Egészségfejlesztési Osztálya külön sátorral várta a déli partra érkezőket. Az érdeklődők az egészség megőrzésével és fejlesztésével kapcsolatos totókat tölthettek ki egy személyes konzultáció keretében, mely segítséget nyújthat az egészségtudatos életmód kialakításában.

1609151640
KAESZA