Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Újraélesztés gyakorlása

2019. április 25., csütörtök 7:35

A Magyar Honvédség alakulatainál szolgáló egészségügyi munkatársak újraélesztési képzésen vehettek részt az MH Egészségügyi Központ Egészségügyi Felkészítő és Továbbképző Intézetében 2019. április 16-18. között.

24 db modern, AMBU MAN típusú bábun gyakorolhatják az újraélesztést Magyar Honvédség alakulatai, mely eszközök alkalmasak a defibrillátor használatának gyakorlására, valamint a sürgősségi ellátásban fontos EKG rendellenességek felismerésének elsajátítására is.
1609151858
A képzésen a katonai szervezetek egészségügyi végzettségű, illetve egészségügyi beosztásban dolgozó munkatársai, többek között szakápolók, asszisztensek, mentőtisztek, orvosok vettek részt.

A későbbiekben az alakulatoknál, az oktatáson részt vett szakemberek tartanak majd képzéseket a náluk szolgáló egészségügyi szakállomány, illetve lehetőség szerint a nem egészségügyi végzettségű munkatársak részére is, így segítve, hogy minél többen elsajátíthassák az újraélesztést, valamint gyakorolhassák annak magas szintű végrehajtását.

1609151858
KAESZA