Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Újabb védőfelszerelések érkeztek

2020. április 17., péntek 13:39

Folyamatosan érkeznek az új koronavírus-járvány elleni védekezéssel kapcsolatos védőfelszerelések az MH Egészségügyi Központba. A többek között védőöltözeteket, kesztyűket és szájmaszkokat tartalmazó szállítmányokat az intézmény munkatársai szétosztják a központ gyógyító szervezetei között.

Kovács András alezredes, az MH Egészségügyi Központ osztályvezetője elmondta, hogy a heti rendszerességgel érkező rakományokat az Állami Egészségügyi Ellátó Központ biztosítja a Magyar Honvédség részére. Az áru átvételét és az adminisztrációs feladatok elvégzését követően a nagyságrendileg egy-másfél hétre elegendő védőfelszereléseket szétosztják a központ koronavírusos betegeit ápoló szervezetek között.

1609152223

„Ezek az MH Egészségügyi Központ gyógyító szervezeteihez kerülnek, elsődlegesen a COVID-osztályokhoz, de alapvetően az összes olyan szervezeti alegységnél használhatók, ahol COVID-gyanús, vagy COVID-betegeket fognak kezelni” – fogalmazott Kovács alezredes. Hozzátette: habár a civil beszállítók szállítmányai a kialakult járványhelyzet miatt változó rendszerességgel érkeznek meg, az Állami Egészségügyi Ellátó Központ részéről folyamatos az utánpótlás, így biztosított a zavartalan ellátás.

Forrás: honvedelem.huSzerző: Snoj PéterFotó: Rácz Tünde

KAESZA