Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Újabb sportsikert ért el az MH Egészségügyi Központ munkatársa

Körtvélyessy Gabriella újabb sikereket ért el futócéllövészetben ezúttal a Gyenesdiáson megrendezett Európa-bajnokságon.

1609151956
A július 8–15-e között megrendezett kontinens versenyen két bronzéremmel, egy 5., 6. illetve 7. helyezéssel térhetett haza a korábbi többszörös országos bajnok, Európa-bajnoki ezüst-, és bronzérmes versenyzőnő, aki az MH Egészségügyi Központ munkatársa. A két bronzérmet csapatban, az 5. helyezést a programban először szereplő 40 lövéses vegyes csapatversenyben, míg a 6., 7. helyezést egyéni versenyszámban érte el.

1609151956
A sportlövő a vegyes csapatversenyben csapattársával sokáig az éremért harcolt, azonban a szétlövés nem nekik kedvezett, így szerezték meg végül a szintén nagyszerű eredménynek számító ötödik helyezést. Felkészülésében a szintén az MH Egészségügyi Központban dolgozó Farkas Dóra gyógytornász is részt vett.
Körtvélyessy Gabriella a júniusi Országos Bajnokságon is remekelt, kétféle szakágban is dobogóra állhatott: egy ezüst-, és egy bronzéremmel térhetett haza.
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA