Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Újabb sportsikert ért el az MH Egészségügyi Központ munkatársa

Körtvélyessy Gabriella újabb sikereket ért el futócéllövészetben ezúttal a Gyenesdiáson megrendezett Európa-bajnokságon.

1609151956
A július 8–15-e között megrendezett kontinens versenyen két bronzéremmel, egy 5., 6. illetve 7. helyezéssel térhetett haza a korábbi többszörös országos bajnok, Európa-bajnoki ezüst-, és bronzérmes versenyzőnő, aki az MH Egészségügyi Központ munkatársa. A két bronzérmet csapatban, az 5. helyezést a programban először szereplő 40 lövéses vegyes csapatversenyben, míg a 6., 7. helyezést egyéni versenyszámban érte el.

1609151956
A sportlövő a vegyes csapatversenyben csapattársával sokáig az éremért harcolt, azonban a szétlövés nem nekik kedvezett, így szerezték meg végül a szintén nagyszerű eredménynek számító ötödik helyezést. Felkészülésében a szintén az MH Egészségügyi Központban dolgozó Farkas Dóra gyógytornász is részt vett.
Körtvélyessy Gabriella a júniusi Országos Bajnokságon is remekelt, kétféle szakágban is dobogóra állhatott: egy ezüst-, és egy bronzéremmel térhetett haza.
KAESZA