Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Újabb izraeli csoport az MH Egészségügyi Központban

Második alkalommal tartott bemutatkozó előadást és helyszínbejárást az MH Egészségügyi Központ egy izraeli kórházból érkező csoport számára 2013. augusztus 6-án.

Az izraeli ZIV kórházból érkező egészségügyi dolgozók augusztus 4. és 8. között tartozódnak Magyarországon, akik tanulmányútjuk egyik államosaként érkeztek a központba. A csoport érdeklődéssel hallgatta végig Dr. Vekerdi Zoltán orvos ezredes, az MH Egészségügyi Központ, Védelem-Egészségügyi Igazgatóság intézetvezetőjének tájékoztató előadását a központ múltjáról és jelenlegi helyzetéről, valamint sokrétű feladatairól. A prezentációt követően a látogatók rendkívüli figyelemmel kísérték végig Dr. Várhelyi Levente orvos alezredes körbevezetését a Honvédkórház főbb pontjain, követve a betegútvonalat egy sürgősségi ellátás esetén. A vendégek köszönetüket és elismerésüket fejezték ki a látogatás végén.

1609150778
KAESZA