Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Újabb izraeli csoport az MH Egészségügyi Központban

Második alkalommal tartott bemutatkozó előadást és helyszínbejárást az MH Egészségügyi Központ egy izraeli kórházból érkező csoport számára 2013. augusztus 6-án.

Az izraeli ZIV kórházból érkező egészségügyi dolgozók augusztus 4. és 8. között tartozódnak Magyarországon, akik tanulmányútjuk egyik államosaként érkeztek a központba. A csoport érdeklődéssel hallgatta végig Dr. Vekerdi Zoltán orvos ezredes, az MH Egészségügyi Központ, Védelem-Egészségügyi Igazgatóság intézetvezetőjének tájékoztató előadását a központ múltjáról és jelenlegi helyzetéről, valamint sokrétű feladatairól. A prezentációt követően a látogatók rendkívüli figyelemmel kísérték végig Dr. Várhelyi Levente orvos alezredes körbevezetését a Honvédkórház főbb pontjain, követve a betegútvonalat egy sürgősségi ellátás esetén. A vendégek köszönetüket és elismerésüket fejezték ki a látogatás végén.

1609150778
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA