Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Újabb elismerések Dr. Csókay Andrásnak

2020. február 25., kedd 11:35

Az MH Egészségügyi Központ Facebook oldalán nemrég számoltunk be arról, hogy Dr. Csókay András vehette át a Highlights of Hungary közönségdíjat, amelyet egy újabb elismerés követett. Február 24-én a Polgári Magyarországért díjat vehette át az MH Egészségügyi Központ (MH EK) főorvosa.

1609152170
MTI-fotó/Illyés Tibor

A február 21-én kiosztott Highlights of Hungary közösségi értékteremtő díjjal nem csak az idegsebész munkáját ismerték el, hanem annak a magyar orvos csapat tagjainak a munkáját is, akik tavaly nyáron részt vettek a bangladesi sziámi ikerpár 33 órás szétválasztó műtétjén. Az egyedülálló műtétsorozatban az MH EK több orvosa, dolgozója is részt vett, így a díjjal közvetve az ő munkájukat is elismerték.

A közönségdíj után egy újabb kitüntetésben részesült az MH Egészségügyi Központ idegsebész főorvosa. Dr. Csókay András 2020. február 24-én a Polgári Magyarországért díjat vehette át az ünnepélyes díjátadón.
A díjat a Polgári Magyarországért Alapítvány 2005-ben hozta létre azzal a céllal, hogy minden évben olyan közösségnek vagy személynek adományozza az elismerést, amely/aki tudományos, közéleti, művészeti, karitatív tevékenységével maradandó szellemi, emberi értékeket hozott létre, ezáltal gazdagítva Magyarországot szellemi értékét.

Az idegsebész a karitatív tevékenységért, a külföldi missziók során a rászorulókért tett áldozatos munkája elismeréséül vehette át a Polgári Magyarországért díjat, amelyet Mádl Dalma, Mádl Ferenc volt államfő özvegye és Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elnöke adta át Budapesten.

1609152170
MTI-fotó/Illyés Tibor
KAESZA