Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Újabb elismerések Dr. Csókay Andrásnak

Az MH Egészségügyi Központ Facebook oldalán nemrég számoltunk be arról, hogy Dr. Csókay András vehette át a Highlights of Hungary közönségdíjat, amelyet egy újabb elismerés követett. Február 24-én a Polgári Magyarországért díjat vehette át az MH Egészségügyi Központ (MH EK) főorvosa.

1609152170
MTI-fotó/Illyés Tibor

A február 21-én kiosztott Highlights of Hungary közösségi értékteremtő díjjal nem csak az idegsebész munkáját ismerték el, hanem annak a magyar orvos csapat tagjainak a munkáját is, akik tavaly nyáron részt vettek a bangladesi sziámi ikerpár 33 órás szétválasztó műtétjén. Az egyedülálló műtétsorozatban az MH EK több orvosa, dolgozója is részt vett, így a díjjal közvetve az ő munkájukat is elismerték.

A közönségdíj után egy újabb kitüntetésben részesült az MH Egészségügyi Központ idegsebész főorvosa. Dr. Csókay András 2020. február 24-én a Polgári Magyarországért díjat vehette át az ünnepélyes díjátadón.
A díjat a Polgári Magyarországért Alapítvány 2005-ben hozta létre azzal a céllal, hogy minden évben olyan közösségnek vagy személynek adományozza az elismerést, amely/aki tudományos, közéleti, művészeti, karitatív tevékenységével maradandó szellemi, emberi értékeket hozott létre, ezáltal gazdagítva Magyarországot szellemi értékét.

Az idegsebész a karitatív tevékenységért, a külföldi missziók során a rászorulókért tett áldozatos munkája elismeréséül vehette át a Polgári Magyarországért díjat, amelyet Mádl Dalma, Mádl Ferenc volt államfő özvegye és Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány (PMA) elnöke adta át Budapesten.

1609152170
MTI-fotó/Illyés Tibor
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA