Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Újabb elismerés az MH EK PIC részlegvezető főorvosának

2018. május 24., csütörtök 7:42

Az MH Egészségügyi Központ Perinatális Intenzív Centrum (PIC) részlegvezető főorvosa, dr. Nádor Csaba nyerte a Magyar Családokért díjat, amelynek ünnepélyes díjátadását május 17-én tartották Budapesten, a Parlament Felsőházi termében.

1609151610
A Magyar Családokért díjat 2016-ban alapította a Magyar Asszonyok Érdekszövetsége, valamint az Egészségügyi Szakmai Kollégium Védőnő Tagozata azzal a szándékkal, hogy minden évben elismerjék azt a személyt, közösséget, aki/amely tudományos, közéleti, karitatív tevékenységével, személyes példamutatásával a magyar családok érdekeit képviseli.

1609151610
Az idei évben magánszemélyek, civil szervezetek a hazai PIC/NIC osztályon dolgozó perinatológus/neonatológus szakemberekre, vagy közösségekre adhatták le jelölésüket. Idén ezt a megtisztelő címet dr. Nádor Csaba, az MH Egészségügyi Központ Perinatális Intenzív Centrum (PIC) részlegvezető főorvosa vehette át Mátrai Mártától, az Országgyűlés háznagyától.
Fotók: Magyar Asszonyok Érdekszövetségének facebook oldala
KAESZA