Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Új szívultrahang készüléket kapott az MH Egészségügyi Központ

2014. január 23., csütörtök 10:36

Nagyértékű szívultrahang készüléket adományozott az OTP Bank a Magyar Honvédség Egészségügyi Központnak, melynek ünnepélyes átadására 2014. január 20-án került sor.

Az MH Egészségügyi Központ abban a megtiszteltetésben részesült, hogy az OTP Bank felajánlásában a Kardiológia osztály egy új, modern diagnosztikai készülékkel bővíthette eszközparkját.
Szabó István mk.dandártábornok, az MH Egészségügyi Központ Parancsnoka is ennek fontosságát hangsúlyozta beszédében „Intézményünk egyik legfontosabb célja az eszközpark fejlesztése, a betegek legkorszerűbb módon történő ellátására. ”

1609150806

Dr. Pongrácz Antal az OTP Bank alelnöke elmondta, hogy a bank célja támogatni a Honvédkórház, ma már népbetegségnek számító szív- és érrendszeri betegségek ellen vívott küzdelmét. Ezért döntött úgy a bank, hogy egy digitális cardiovascularis ultrahang diagnosztikai készülék beszerzésével segíti az MH Egészségügyi Központot, amellyel már a korai diagnózis arányát javító szűrési feladatok is elvégezhetők – tette hozzá.
1609150806

„Olyan kapcsolat kialakulásának lehetünk szemtanúi, ami nem mindennapos. Jó ez a banknak is, és jó nekünk is”. – tette hozzá Dr. Zsiros Lajos o.dandártábornok, a Honvédkórház orvosigazgatója, utalva ezzel a két szervezet évekre visszanyúló sikeres együttműködésére.
1609150806

Az átadás alkalmával Prof. Dr. Kiss Róbert a Kardiológia osztály osztályvezető főorvosa elmondta, hogy az új szívultrahang készülék a gyógyító munka hatékonyságát nagymértékben tudja segíteni, hiszen a gép használata közben a kezelőorvos élőképen láthatja a beteg szívét, ami lerövidíti a vizsgálat eredményének kiértékelését. Az ország vezető kórházaként ez nagy jelentőséggel bír, ugyanis a kardiológiai betegek egyhetede itt kerül ellátásra.

1609150806
KAESZA