Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

FONTOS tájékoztató az oltásra érkező pedagógusoknak!

2021. ápr. 1. 12:26:03

Kérjük Önöket, hogy a hétvégi oltás során azért, hogy a kórházon belül a megfelelő védőtávolságokat tudják tartani az alábbi szabályokat tartsák be:

Részletek

Új rendszer a koronavírusos betegek hozzátartozóinak tájékoztatására

Szerző: MH Egészségügyi Központ |  2021. március 25., csütörtök 12:29

A koronavírus fertőzött betegek növekvő száma miatt, új tájékoztatási rendszer bevezetésére került sor az MH Egészségügyi Központ COVID Osztályain.

Felhívjuk a hozzátartozók figyelmét, hogy az intézmény COVID Osztályain fekvő betegek állapotáról a következőképpen kaphatnak tájékoztatást. Az osztályon dolgozó orvosok a beteg aktuális állapotáról kétnaponta telefonon értesítik a medikai rendszerben megjelölt hozzátartozót. Váratlan esemény, illetve állapotromlás esetén a kezelőorvos soron kívül tájékoztatja a hozzátartozót, ebben az esetben természetesen nem kell két napot várni.

A korábban megadott, 06-30/823-6595-ös COVID-19 vonalon a továbbiakban is lehet információkat kérni hétköznaponként 8:00-16:00 óra között.

A betegellátást végző munkatársaink folyamatosan azért dolgoznak, hogy a lehető legmagasabb színvonalú ellátást tudják biztosítani a betegek számára. Ezért kérjük Önöket, hogy az osztályokon dolgozó kollégákat közvetlenül ne keressék, ezzel is biztosítva a zavartalan betegellátást.

Címkék
KAESZA