Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Új betegőrző monitorok a Honvédkórház Sürgősségi Centrumában

2019. augusztus 8., csütörtök 14:26

Az MH Egészségügyi Központ Honvédkórház Sürgősségi Centrumának összes betegőrző monitorát lecserélték a kor színvonalának megfelelő és jelenleg legmodernebb betegfigyelő rendszerre az elmúlt napokban.

A Honvédkórház a nagy betegforgalmat bonyolító Sürgősségi Centrumával a legmagasabb – úgynevezett III-as – progresszivitási szinten képes biztosítani a betegek ellátását a nap 24 órájában. Az osztályon használt betegőrző monitorok az évek alatt elhasználódtak és cseréjük szükségessé vált. A három központi vezérléssel érkező 39 db betegőrző monitor a Sürgősségi Centrum ambulanciáján és fektető helyiségében került elhelyezésre, a lecserélt készülékek közül a használhatókat a Honvédkórház más osztályán fogják tovább használni.

1609151966

A 39 db új monitor a betegek teljes körű non-invazív és invazív monitorozására alkalmas, rendelkezik EKG-val, vérnyomásméréssel, pulzoximetriával (oxigén szaturáció mérése) és kapnometriával (a kilégzési szén-dioxid monitorozása) is.

Az új eszközök moduláris monitorok, bármilyen további modullal – a rendszer módosítása nélkül – bővíthetőek és beteg transzportra is alkalmasak. A rendszer használatbavétele előtt az orvosok, szakdolgozók, mentőtisztek és beteghordók elméleti és gyakorlati oktatáson vettek részt, ahol elsajátították a készülék funkcióit, megismerkedtek annak magyar nyelvű menüjével.

1609151967

Az MH Egészségügyi Központ a Sürgősségi Centrum szélesebb körű fejlesztése érdekében egy vénaszkennert, 20 db új hordozható betegágyat és 4 db lélegeztető gépet is beszerzett az elmúlt hónapokban.

Az újonnan beszerzett európai színvonalú eszközökkel az MH Egészségügyi Központ, illetve a Honvédkórház tovább emeli a betegellátás színvonalát, ezzel is szolgálva a páciensek mihamarabbi gyógyulását.

1609151967
KAESZA