Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Továbbképzésen a gazdasági szakemberek

2016. június 1., szerda 7:40

Továbbképzést tartott a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Gazdasági Igazgatósága a bujáki Továbbzési, Oktatási és Rekreációs Központban 2016. május 26-27-én.

1609151140

Nikliné Gáldonyi Edina, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Gazdasági Igazgatója által megnyitott 2016. évi továbbképzés célja az Intézmény gazdasági helyzetének és az ebből adódó új – nem csak gazdasági – kérdések ismertetése mellett a tárgyév első felében elért, vagy elérni kívánt célok meghatározása volt.

Az előadás sorozatot Pete István hadnagy kezdte a 2015. évi CXLIII. törvény, valamint az Intézmény belső – közbeszerzési eljárásrenddel összefüggő – szabályzója által támasztott új követelményekkel és azok megvalósíthatóságával.

Ezt követően az Operatív Belső Kontroll Rendszer jogszabályi hátteréből levezetett gyakorlati végrehajtásaira mutatott rá Mikó Tibor.

A nap hátralévő részében a résztvevők Mayer Gábor őrnagy előadásából megismerhették a híradó és informatikai – különös tekintettel a távközlési eszközökre vonatkozó – szolgáltatásokat, az azzal kapcsolatosan megvalósított, valamint megvalósításra váró feladatokat.

Fata Dániel ismertette a szolgáltatásfejlesztési osztály pillanatnyi feladatait, kiemelt hangsúlyt helyezve a folyamatban lévő fejlesztésekre.

Az anyagigénylés és ellátás során tapasztalt problémák felvetése Kasza Dániel részéről történt meg, mely alapján több pozitívnak értékelt megoldási javaslatot is szemléltetett, ám előadása azzal a megállapítással zárult, hogy az Intézmény más ágazatainak észrevételei és együttműködései szükségesek azok megvalósítására.

1609151140

A továbbképzés záróakkordjaként Molnárné Boros Anikó alezredes tartott előadást az Intézmény pénzügyi-stratégiai kérdéseiről, valamint azok megoldásáról, továbbá az SAP rendszerre történt átállás során szerzett tapasztalatokról. A kétnapos rendezvény alkalmával gyakorlati feladatként jelentkezett az első nap végén a gazdaságosság szem előtt tartása melletti étkeztetés és egyéb ellátás aktuális kérdései, valamint azokra történő megoldási javaslatok elemzését, kiértékelését követő alacsonyabb létszámmal történő megvalósítása.

1609151140

Fotó: Varga Lajos alezredes MH EK GIG

KAESZA