Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Törzskiképzésen a Védelem-egészségügyi Igazgatóság

2018. október 8., hétfő 9:57

Rendhagyó törzskiképzését tartotta meg a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Védelem-egészségügyi Igazgatóságának vezető állománya szeptember 27-28-án Balatonakarattyán.

1609151690
A rendezvényen Kun Szabó István vezérőrnagy, az MH EK parancsnoka megnyitó előadásában beszélt a Magyar Honvédség modernizálása érdekében megvalósuló honvédelmi és haderőfejlesztési Zrínyi 2026 programról, amelynek keretei között olyan eszköz – és humán erőforrás fejlesztésben fog részesülni a honvéd egészségügy, amely évtizedekre meghatározza a képesség fejlődését. Hangsúlyozta, hogy meg kell szólítani azon orvosi egyetemek, középiskolák hallgatóit, akik magukénak érzik a honvédelem ügyét, és akik a védelem-egészségügy állományában tudják elképzelni jövőjüket, akár önkéntes tartalékosként vagy szerződéses, hivatásos katonaként. Ők biztosíthatják majd akár egy ROLE 2 szintű mobil egészségügyi ellátó központban azt a szakállományt, akiknek oktatásában a Honvédkórház, mint klinikai háttér intézmény tud részt venni a missziós tapasztalattal rendelkező orvosaival, szakdolgozóival.

A törzskiképzés újszerűsége abban rejlett, hogy a HM Kontrolling és Integritásfejlesztési Főosztály állományának munkatársai tréning módszer alkalmazásával irányították a résztvevők csoportos foglalkozását, amelyek elsősorban a védelem-egészségügy feladatrendszerére, működésére vonatkozóan tartalmaztak javaslatokat. A résztevők körében pozitív visszhangra találtak az elhangzottak.

Az összevonás zárása során Dr. Kopcsó István orvos dandártábornok megköszönte a trénerek és a résztvevők tevékenységét, továbbá elmondta, hogy az MH EK parancsnoka iránymutatását követve, a Védelem-egészségügyi Igazgatóságnak kiemelt feladataként kell kezelnie a jövőben a humánerő toborzást, a képzést, oktatást a már meglévő képességek figyelembevételével.
KAESZA