Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Törzskiképzés Mályiban

2015. május 29., péntek 12:20

2015. május 26-27-én megtartotta éves törzskiképzését a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezető szervek állománya a Mályi Kiképzési, Oktatási és Rekreációs Központban.

A kiképzés célja ebben az évben a vezetést támogató szervezeti elemek működésével kapcsolatos aktuális tudnivalók megismerésén kívül, az eltérő szakterületen dolgozók együttműködését elősegítő munkakapcsolat fejlesztése volt. A program keretében előadást tartott a HM Tábori Lelkész Szolgálat Katolikus szolgálati ág általános helynöke Berta Tibor ezredes, a résztvevők betekintést kaptak az MH EK-ban működő lelki pásztori munkájába is. Ezt követően egy gyakorlati bemutató alkalmával az elsősegély nyújtás alapjaival ismerkedhettek meg.
Az első nap zárásaként Szabó István vezérőrnagy, a központ parancsnoka adott tájékoztatatást az intézmény jelenlegi és a közeljövőben várható feladatairól, terveiről. A rendezvény 2. napján a Védelem-egészségügyi Intézet Pszichológiai osztály munkatársai irányításával 6 fős csapatokban, erőt s elmét megmozgató vetélkedő-sorozaton mérte össze tudását az állomány.
KAESZA