Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Törzskiképzés Mályiban

2015. május 26-27-én megtartotta éves törzskiképzését a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezető szervek állománya a Mályi Kiképzési, Oktatási és Rekreációs Központban.

A kiképzés célja ebben az évben a vezetést támogató szervezeti elemek működésével kapcsolatos aktuális tudnivalók megismerésén kívül, az eltérő szakterületen dolgozók együttműködését elősegítő munkakapcsolat fejlesztése volt. A program keretében előadást tartott a HM Tábori Lelkész Szolgálat Katolikus szolgálati ág általános helynöke Berta Tibor ezredes, a résztvevők betekintést kaptak az MH EK-ban működő lelki pásztori munkájába is. Ezt követően egy gyakorlati bemutató alkalmával az elsősegély nyújtás alapjaival ismerkedhettek meg.
Az első nap zárásaként Szabó István vezérőrnagy, a központ parancsnoka adott tájékoztatatást az intézmény jelenlegi és a közeljövőben várható feladatairól, terveiről. A rendezvény 2. napján a Védelem-egészségügyi Intézet Pszichológiai osztály munkatársai irányításával 6 fős csapatokban, erőt s elmét megmozgató vetélkedő-sorozaton mérte össze tudását az állomány.
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA