Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

Törzskiképzés Bujákon

2016. május 26., csütörtök 15:24

Megtartotta éves törzskiképzését a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ vezető szervek, törzs állománya a Bujákon található Kiképzési, Oktatási és Rekreációs Központban, 2016. május 24-25-én.

1609151138

A kiképzés célja a vezetést támogató szervezeti elemek működésével kapcsolatos aktuális tudnivalók megismerésén kívül, az eltérő szakterületen dolgozók együttműködését elősegítő munkakapcsolat fejlesztése volt.

A program keretében megnyitó előadást tartott Dr. Sticz László ezredes, az MH EK törzsfőnöke, aki a hatékonyabb munkavégzés érdekében a beosztottak motiváló és demotiváló tényezőkre vonatkozó meglátásait dolgozta fel.

A migrációs válság jelenlegi helyzetéről Miletics Péter, az MH Kiképzési és Doktrinális Központ elemző-értékelője, a határvédelemmel kapcsolatos tapasztalatokról pedig az MH EK Védelem-egészségügyi Igazgatóság állományába tartozó Török Péter alezredes számolt be.

1609151138

A résztvevők tájékoztatást kaptak a Magyar Honvédség fejlesztésének fő irányairól is a Honvéd Vezérkar Haderőtervezési Csoportfőnökség képviseletében érkező Lakó Zoltán alezredestől. „Eljegyeztük magunkat nem csak a párunkkal, hanem a haza szolgálatáért is! ” – Kótai Róbert százados, az MH Ludovika Zászlóalj tábori lelkésze a kiválóságra, erényességre, az önmagunkkal szembeni méltóságra buzdított, s az elégedett, boldog élet felé vezető úthoz adott iránymutatást.

1609151138

A rendezvény további részében az állomány az MH EK Hadműveleti és Kiképzési Osztály (továbbiakban HDMKIKO) irányításával térképészeti és tereptan gyakorlati foglalkozáson, valamint az MH EK Védelem-egészségügyi Intézet Pszichológiai Osztály munkatársai által koordinált erőt s elmét megmozgató vetélkedő-sorozaton mérte össze tudását. A rendezvényt Csókos Gábor ezredes, a HDMKIKO osztályvezetője zárta, aki konstatálta, hogy a szép környezetben és friss levegőn tartott kiképzés elérte célját: hozzájárult mind az állomány aktuális feladatokhoz is szükséges tudásának bővítéséhez, mind a hatékony feladatvégzést segítő munkakapcsolatok kiépítéséhez.

KAESZA