Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Török szakközépiskolások ismerkedtek a magyar egészségügyi rendszerrel

2015. február 24., kedd 11:16

Az Erasmus + program keretében egy 24 főből álló török egészségügyi szakközépiskolás csoport látogatott az MH Egészségügyi Központba 2015. február 20-án a magyar egészségügyi ellátással való ismerkedés és tapasztalatszerzés céljából.

1609150945

A szakmai látogatás az MH Egészségügyi Központot és a magyar egészségügyi ellátást bemutató előadással kezdődött, amelyet követően a Klinikai Demonsrációs Egységet tekintette meg a csoport. Itt megismerkedhettek a Magyarországon alkalmazott gyógyító eszközökkel és kipróbálhatták az újraélesztési technikákat. Nagy érdeklődéssel fogadták a kórház területén működő robotok munkáját, a csőposta rendszert és a heliportot. A csoportvezető tolmácsnak köszönhetően szakmába vágó kérdéseket is feltehettek és a látogatáson kívül szakmai tapasztalatokat is szerezhettek a tanulók.

KAESZA