Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Török egészségügyi szakemberek a Honvédkórházban

2013. november 8., péntek 8:19

Török egészségügyi szakszemélyzetből álló, 10 fős csoport tett látogatást az MH EK Honvédkórházában, a sürgősségi ellátás tanulmányozása céljából.

A törökországi Bolu Izzet Baysal Állami Kórház két osztályvezetője, az Egészségügyi Felügyelet (ETHEM-DER) 1 ápolója, a Gerede Állami Kórház 2 mentőse, 1 ápolója, 1 ápoló-szülésznője és a Mentőszolgálatnak, a Mentősök Egyesületének és az Egészségügyi Szakhatóságnak 1–1 mentőse járt szakmai tanulmányút keretében az MH EK Honvédkórházában 2013. 10. 29-én.

1609150790

A csoport ideutazásának célja a magyar sürgősségi ellátás tanulmányozása volt, melynek keretében több kórházba, valamint az Országos Mentőszolgálathoz és a Légimentőkhöz is ellátogattak.
Kérdéseik a következő témákat érintették: a sürgősségi osztály működése, a sürgősségi ellátással kapcsolatos teendők és berendezések, a használt gyógyszerek és eszközök, a mentőkocsik berendezése, a sürgősségi telefonhívások technikai háttere, adatbázisa, a számítógépes beutalás, a sürgősségi esetekhez elérés és a közbeavatkozás metódusai, a sürgősségi esetek akcióterve, illetve céljuk volt a modern orvosi felszerelések szemrevételezése.
Az MH EK Honvédkórházában a Sürgősségi Betegellátó Osztály (továbbiakban SBO) megbízott osztályvezető főorvosa, Dr. Kiss Attila fogadta őket, aki részletes tájékoztatást adott az osztály működéséről, a betegforgalmi adatokról és az ellátás lehetőségeiről. Az interaktív előadást követően végigbevezette a résztvevőket, hogy a gyakorlatban is meg tudják tekinteni az ellátás rendszerét és a rendelkezésre álló műszereket. A vendégek érdeklődve figyelték az elhangzottakat, és elismerésüket fejezték ki a kórház tisztasága, fejlettsége, valamint az ellátott sérültek és betegek nagy száma tekintetében.

1609150790
KAESZA