Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Testalkati program a rendőrségen

2018. február 14., szerda 10:43

Elsőként csatlakozott a Jász-Nagykun Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Honvédség Testalkati programjához.

A Magyar Honvédség egészségügyi vezetői tartottak előadást 2018. február 6-án a Jász-Nagykun-Szolnok Megye Rendőr-főkapitányságon. Dr. Sótér Andrea honvéd alezredes, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Egészségfejlesztési Osztály osztályvezetője és Dr. Juhász Zsolt honvéd alezredes programvezető mutatták be a rendőrségi dolgozóknak a Testalkati programot.
1609151539

A megye rendőri vezetői folyamatosan elemzik az állomány egészségügyi helyzetét. Az egészségvédelmi terv megalkotásán belül döntöttek arról, hogy egy új lehetőségről tájékoztatják az állományt. Az úgynevezett Testalkati programot a Magyar Honvédség két avatott szakembere mutatta be a rendőrség dolgozóinak. Tájékoztatást adtak a legfontosabb tudnivalókról, a programban való részvétel módjáról, a különböző lehetőségekről, valamint az egy évig tartó egyéni, személyre szabott életmód-tanácsadás folyamatáról. A projekt lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki önmaga határozza meg azokat a célokat, melyeket a saját egészsége – testalkata – tekintetében önmaga elé kitűz.

Forrás: http: //www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/szervezeti-hirek/testalkati-program-a-rendorsegen

ESZA