Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Testalkati program a rendőrségen

Elsőként csatlakozott a Jász-Nagykun Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Honvédség Testalkati programjához.

A Magyar Honvédség egészségügyi vezetői tartottak előadást 2018. február 6-án a Jász-Nagykun-Szolnok Megye Rendőr-főkapitányságon. Dr. Sótér Andrea honvéd alezredes, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Egészségfejlesztési Osztály osztályvezetője és Dr. Juhász Zsolt honvéd alezredes programvezető mutatták be a rendőrségi dolgozóknak a Testalkati programot.
1609151539

A megye rendőri vezetői folyamatosan elemzik az állomány egészségügyi helyzetét. Az egészségvédelmi terv megalkotásán belül döntöttek arról, hogy egy új lehetőségről tájékoztatják az állományt. Az úgynevezett Testalkati programot a Magyar Honvédség két avatott szakembere mutatta be a rendőrség dolgozóinak. Tájékoztatást adtak a legfontosabb tudnivalókról, a programban való részvétel módjáról, a különböző lehetőségekről, valamint az egy évig tartó egyéni, személyre szabott életmód-tanácsadás folyamatáról. A projekt lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki önmaga határozza meg azokat a célokat, melyeket a saját egészsége – testalkata – tekintetében önmaga elé kitűz.

Forrás: http: //www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/szervezeti-hirek/testalkati-program-a-rendorsegen

KAESZA