Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

Testalkati program a rendőrségen

2018. február 14., szerda 10:43

Elsőként csatlakozott a Jász-Nagykun Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság a Magyar Honvédség Testalkati programjához.

A Magyar Honvédség egészségügyi vezetői tartottak előadást 2018. február 6-án a Jász-Nagykun-Szolnok Megye Rendőr-főkapitányságon. Dr. Sótér Andrea honvéd alezredes, a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Egészségfejlesztési Osztály osztályvezetője és Dr. Juhász Zsolt honvéd alezredes programvezető mutatták be a rendőrségi dolgozóknak a Testalkati programot.
1609151539

A megye rendőri vezetői folyamatosan elemzik az állomány egészségügyi helyzetét. Az egészségvédelmi terv megalkotásán belül döntöttek arról, hogy egy új lehetőségről tájékoztatják az állományt. Az úgynevezett Testalkati programot a Magyar Honvédség két avatott szakembere mutatta be a rendőrség dolgozóinak. Tájékoztatást adtak a legfontosabb tudnivalókról, a programban való részvétel módjáról, a különböző lehetőségekről, valamint az egy évig tartó egyéni, személyre szabott életmód-tanácsadás folyamatáról. A projekt lehetőséget nyújt arra, hogy mindenki önmaga határozza meg azokat a célokat, melyeket a saját egészsége – testalkata – tekintetében önmaga elé kitűz.

Forrás: http: //www.police.hu/hu/hirek-es-informaciok/legfrissebb-hireink/szervezeti-hirek/testalkati-program-a-rendorsegen

KAESZA