Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Oltási időpontfoglalás a lakossági portálon: eeszt.gov.hu

2021. ápr. 23. 15:41:25

Az Országos Kórházi Főigazgatóság a koronavírus elleni védekezés keretében a lakosság részére új, oltási időpontfoglaló felületet hozott létre az EESZT Lakossági Portálján. A rendszer egyéni oltási időpontfoglalásra biztosít lehetőséget.

Részletek

1% támogatás

2021. máj. 6. 9:22:44

Kérjük, hogy adója 1%-val támogassa Ön is a Honvédkórházért Közhasznú Alapítványt. Adószám: 18094921-1-41

16-18 évesek Pfizer oltásával kapcsolatos információk

2021. máj. 12. 13:04:40

Mielőtt az oltásra érkeznek figyelmesen olvassák el az alábbi információkat.

Részletek

Tények Dr. Zacher Gábor felmondásáról

2018. augusztus 31., péntek 19:13

Dr. Zacher Gábornak a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ Sürgősségi Betegellátó Centrum (SBC) vezetőjének a szerződése 2018 végén lejár. Arról, hogy a szerződés nem kerül meghosszabbításra, már korábban döntés született.

Amikor a főorvos erről tudomást szerzett, sértődötten felmondott és valótlan tartalmú nyilatkozatokat adott a sajtó képviselőinek. Állításaitól a kórház vezetősége és dolgozóinak jelentős része elhatárolódik, hiszen a Honvédkórház az ország egyik legmodernebb és legjobban felszerelt egészségügyi intézménye, ahol hazai és nemzetközi szinten is elismert, kiváló orvosok, ápolók és egészségügyi szakemberek végzik áldozatos munkájukat nap, mint nap.

Az intézmény parancsnoka nem tart igényt dr. Zacher Gábor felmondási idejének kitöltésére, ennek megfelelően a beosztása átadása-átvételét követően már a jövő héten távozhat a Sürgősségi Centrum éléről.
Dr. Zacher Gábor négy és fél évig vezette a Honvédkórház Sürgősségi Betegellátó Centrumát, ahonnan ezen idő alatt közel 200 szakember távozott, egy részük a főorvos miatt.
Az intézmény tekintetében továbbra sincs szó tömeges elvándorlásról, az SBC vezetésére pedig olyan utódot tervezünk, aki a Sürgősségi Centrum működése vonatkozásában konkrét szakmai programmal rendelkezik.

Magyar Honvédség Egészségügyi Központ

KAESZA