Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Teljes körű látogatási tilalom a Honvédkórházban

2019. január 14., hétfő 15:59

A Magyar Honvédség Egészségügyi Központ gyógyító telephelyein az influenza jellegű megbetegedések magas száma miatt, -a járvány kiterjedésének megelőzése érdekében- 2019. január 18-tól teljes körű látogatási tilalmat vezettek be.

A látogatási tilalom a Magyar Honvédség Egészségügyi Központ székhelyét (Honvédkórház), a budapesti Podmaniczky utcai, Szanatórium utcai, a balatonfüredi (Kardiológiai Rehabilitációs Intézet), és mindkét hévízi telephelyeit érinti.

Kérjük a hozzátartozókat, hogy a látogatást megelőzően a bevezetett korlátozásokról tájékozódjanak az intézmény osztályain, a Honvédkórház honlapján található elérhetőségeken keresztül.

Tájékoztató itt.

KAESZA