Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Teljes árvízvédelmi készültségben

2013. június 9., vasárnap 12:50

Az MH Egészségügyi Központ állományából, az árvízi védekezéshez felajánlott, mintegy 80 fős kontingensből 40 fő 1 órás készenléti állapotban várakozik az MH EK székhelyén.

1609150763

Az állomány feladatának elrendelése június 9. reggel 06.00 órakor kezdődött. A 40 fő 09.00 órára beérkezett a központ székhelyére, akiknek Dr. Sticz László mérnök ezredes, az MH Egészségügyi Központ törzsfőnöke tartott eligazítást a Duna áradása kapcsán kialakult helyzetről. Továbbá tájékoztatta a berendelt személyeket a várható munkáról, valamint a Magyar Honvédség Vezérkar főnökének elgondolásáról az árvízi védekezést illetően. Ezt követően az MH EK tűzvédelmi és munkavédelmi tisztje, Turcsányi Gergely főhadnagy megtartotta a helyzetnek megfelelő munka- és balesetvédelmi oktatást. A 80 fős kontingens másik fele otthonában várja a riasztást 2 órás készenlétben.

1609150764
A mai napon az MH Egészségügyi Központ állományából 2 orvost vezényeltek, 12 órás váltásban, Csobánkára és 1 főt Szentendrére orvosi biztosítás céljából, továbbá egy 6 fős oltócsoport felkészült az oltási feladatok végrehajtására az érintett, vízzel sújtott területeken dolgozó önkéntes és tartalékos állomány tekintetében.

1609150764
KAESZA