Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Tanyákon élőkön segítettek az AMS Speciális Mentési Csoport tagjai

2015. január 28., szerda 9:08

Január második felében ismét szükség volt az AMS Speciális Mentési Csoportra, akik ezúttal Nagykáta és Tápióbicske térségében segítettek a nehéz helyzetben lévőkön.

1609150934

A „tanyaprogram” keretében az MH Egészségügyi Központ dolgozóit is soraiban tudó mentési csoport, a Nagykátai Rendőrkapitányság képviselői, a tápióbicskei polgármester és az akció további támogatói, a rossz időjárási körülményekkel, a sáros, rossz állapotú utakkal dacolva jutottak el a rászorulókhoz.

1609150935

A tanyákon élők örültek a segítségnek és kedvesen fogadták a csoport tagjait, akik az akció során egészségügyi vizsgálattal és ellátással igyekeztek javítani a nehéz körülmények között élők egészségi állapotán. Az egyik helyszínen egy férfinál füstöt észleltek a házban, amiről kiderült, hogy a hibás begyújtás következménye. Szerencsére nem történt nagyobb baj, a férfinak nem voltak mérgezéses tünetei, így a lakás azonnali szellőztetését követően vissza tudott térni otthonába.

1609150935

Az AMS Speciális Mentési Csoportot az érintett területen élők visszavárják, Ők pedig keresik a lehetőséget a következő látogatásra.

KAESZA