Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Tanyákon élőkön segítettek az AMS Speciális Mentési Csoport tagjai

Január második felében ismét szükség volt az AMS Speciális Mentési Csoportra, akik ezúttal Nagykáta és Tápióbicske térségében segítettek a nehéz helyzetben lévőkön.

1609150934

A „tanyaprogram” keretében az MH Egészségügyi Központ dolgozóit is soraiban tudó mentési csoport, a Nagykátai Rendőrkapitányság képviselői, a tápióbicskei polgármester és az akció további támogatói, a rossz időjárási körülményekkel, a sáros, rossz állapotú utakkal dacolva jutottak el a rászorulókhoz.

1609150935

A tanyákon élők örültek a segítségnek és kedvesen fogadták a csoport tagjait, akik az akció során egészségügyi vizsgálattal és ellátással igyekeztek javítani a nehéz körülmények között élők egészségi állapotán. Az egyik helyszínen egy férfinál füstöt észleltek a házban, amiről kiderült, hogy a hibás begyújtás következménye. Szerencsére nem történt nagyobb baj, a férfinak nem voltak mérgezéses tünetei, így a lakás azonnali szellőztetését követően vissza tudott térni otthonába.

1609150935

Az AMS Speciális Mentési Csoportot az érintett területen élők visszavárják, Ők pedig keresik a lehetőséget a következő látogatásra.

Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA