Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Csomagátadás a látogatási tilalom idején

2021. márc. 7. 16:52:25

A jelenleg érvényben lévő látogatási tilalom alatt a bent fekvő betegeink saját biztonságuk érdekében nem találkozhatnak hozzátartozóikkal, de fontosnak tartjuk, hogy itt tartózkodásuk ideje alatt is megkaphassák szükséges csomagjaikat szeretteiktől.

Részletek

Tanulmányi verseny az MH Egészségügyi Központban

2019. február 13., szerda 14:36

Az Országos Szakmai Tanulmányi Verseny elődöntő versenyét rendeztek meg 2019. február 13-án az MH Egészségügyi Központban.

1609151776
Az Állami Egészségügyi Ellátó Központ és az Egészségügyi Klinikai Demonstrációs Labor szervezésében megvalósuló elődöntőn különböző iskolák ápoló szakképesítési tanulmányokat folytató tanulói vettek részt. A 66 diák írásbeli feladatok megoldásával versenyzett azért, hogy továbbjussanak az április 4-ei döntőbe, ahol már nem csak elméleti, de gyakorlati tudásukat is bizonyítaniuk kell.

Az MH Egészségügyi Központ elkötelezett támogatója az egészségügyi szakemberek képzésének, ezzel is segítve a szakképesítéssel rendelkező fiatalok elhelyezkedését.


KAESZA