Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

Tájékoztatás az Astra-Zeneca oltás elhalasztásáról

2021. márc. 5. 13:00:50

Tájékoztatjuk az érintett lakosokat, hogy az Operatív Törzs döntése szerint március 6-7-én az Astra-Zeneca oltás elmarad. Az oltás új időpontjáról központi értesítést fognak kapni. Kérjük megértésüket!

Részletek

Tájékoztató a látogatási tilalom alatti szabályokró, teendőkről

2018. február 2., péntek 13:28

TÁJÉKOZTATÓ AZ INFLUENZAJÁRVÁNY MIATT ELRENDELT LÁTOGATÁSI TILALOM ALATTI SZABÁLYOKRÓL, TEENDŐKRŐLAz influenzajárvány miatti látogatási tilalom elrendelésére a betegek és látogatóik védelme érdekében került sor.

1. Az MH EK Honvédkórház fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályán ápolt beteg látogatása TILOS!

2. Emberiességi megfontolásból a fekvőbeteg ellátást nyújtó osztály osztályvezető főorvosának külön engedélyével súlyos, életveszélyes állapotban lévő ápolt esetében naponta legfeljebb egy közeli hozzátartozó látogatása engedélyezhető.

3. Az Intézménybe érkező beteg és látogató készítse elő beutalóját és személyi okmányait, mert azok az Őrség által ellenőrzésre kerülnek.

4. Fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályokon ápolt beteg részére 7 napot meghaladó bent fekvés esetén a Házirend szerinti vasárnap délelőtti látogatási időben, illetve sürgős felvétel esetén a felvétel napján vagy másnap, az ellátó osztály osztályvezető főorvosának külön engedélyével egy közeli hozzátartozó látogatása engedélyezhető, kifejezetten a szükséges személyes tisztaruházat és tisztálkodási eszközök folyamatos biztosítása érdekében.

5. Központi csomagátvételre, csomagátadásra a látogatási tilalom idején nincs lehetőség.


Budapest, 2018. február 02.


Kun Szabó István vezérőrnagy
parancsnok
KAESZA