Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Ideiglenes intézkedés a látogatási tilalom feloldásáról

2021. máj. 21. 16:30:47

Tisztelt Látogatók! Hivatkozva az NNK 30308-1/2021/EÜIG/05.20 határozatra, valamint az emberi erőforrások minisztere 11/2021 (V. 19) számú egyedi miniszteri utasítására 2021. május 27-től az MH EK nem COVID-19 fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályain ápolt beteg látogatására az alábbiak szerint

Részletek

Kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolással kapcsolatos tájékoztatás

2021. máj. 27. 18:05:34

Felhívjuk kedves betegeink figyelmét, hogy a Nemzeti Népegészségügyi Központ (NNK) állásfoglalása értelmében külföldi utazáshoz szükséges kétnyelvű, SARS-CoV-2 elleni oltási igazolást az oltott személy részére bármely engedéllyel rendelkező egészségügyi szolgáltató kiállíthat– ide értve a beteg választott háziorvosát is –az eredeti oltási dokumentum adataival megegyezően. A rendelkezés alapján az igazolás kiadásához nem szükséges az oltást végző intézményt felkeresni.

Részletek

Pályázati felhívás honvédségi ösztöndíjra 2021

2021. jún. 10. 11:56:02

Magyarország honvédelmi minisztere pályázatot hirdet a Honvédelmi Minisztérium által folyósított ösztöndíj elnyerésére. Az ösztöndíjra pályázatot nyújthatnak be a felsőoktatási intézmény nappali munkarendű felsőfokú alapképzésében, mesterképzésében vagy osztatlan képzésében, nappali munkarendű szakképzés keretében hallgatói jogviszonyban álló; továbbá iskolarendszerű, esti, levelező munkarendű vagy távoktatásos formában, szakképzés keretében tanulmányokat folytató tanulók.

Részletek

Tájékoztató a látogatási tilalom alatti szabályokró, teendőkről

2018. február 2., péntek 13:28

TÁJÉKOZTATÓ AZ INFLUENZAJÁRVÁNY MIATT ELRENDELT LÁTOGATÁSI TILALOM ALATTI SZABÁLYOKRÓL, TEENDŐKRŐLAz influenzajárvány miatti látogatási tilalom elrendelésére a betegek és látogatóik védelme érdekében került sor.

1. Az MH EK Honvédkórház fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályán ápolt beteg látogatása TILOS!

2. Emberiességi megfontolásból a fekvőbeteg ellátást nyújtó osztály osztályvezető főorvosának külön engedélyével súlyos, életveszélyes állapotban lévő ápolt esetében naponta legfeljebb egy közeli hozzátartozó látogatása engedélyezhető.

3. Az Intézménybe érkező beteg és látogató készítse elő beutalóját és személyi okmányait, mert azok az Őrség által ellenőrzésre kerülnek.

4. Fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályokon ápolt beteg részére 7 napot meghaladó bent fekvés esetén a Házirend szerinti vasárnap délelőtti látogatási időben, illetve sürgős felvétel esetén a felvétel napján vagy másnap, az ellátó osztály osztályvezető főorvosának külön engedélyével egy közeli hozzátartozó látogatása engedélyezhető, kifejezetten a szükséges személyes tisztaruházat és tisztálkodási eszközök folyamatos biztosítása érdekében.

5. Központi csomagátvételre, csomagátadásra a látogatási tilalom idején nincs lehetőség.


Budapest, 2018. február 02.


Kun Szabó István vezérőrnagy
parancsnok
KAESZA