Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez

Felhívás

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Látogatási tilalom az MH EK összes telephelyén 2021. november 1-jétől visszavonásig!

Részletek

COVID-19 vonal hozzátartozók részére

2021. nov. 17. 16:07:01

COVID-19 információs vonalak kerültek kialakításra az MH Egészségügyi Központban ápolt, koronavírussal fertőzött betegek hozzátartozóinak tájékoztatása érdekében. Kérjük, hogy a pontos információk megismerése miatt kattintsanak a "Részletek" gombra.

Részletek

Tájékoztató a látogatási tilalom alatti szabályokró, teendőkről

TÁJÉKOZTATÓ AZ INFLUENZAJÁRVÁNY MIATT ELRENDELT LÁTOGATÁSI TILALOM ALATTI SZABÁLYOKRÓL, TEENDŐKRŐLAz influenzajárvány miatti látogatási tilalom elrendelésére a betegek és látogatóik védelme érdekében került sor.

1. Az MH EK Honvédkórház fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályán ápolt beteg látogatása TILOS!

2. Emberiességi megfontolásból a fekvőbeteg ellátást nyújtó osztály osztályvezető főorvosának külön engedélyével súlyos, életveszélyes állapotban lévő ápolt esetében naponta legfeljebb egy közeli hozzátartozó látogatása engedélyezhető.

3. Az Intézménybe érkező beteg és látogató készítse elő beutalóját és személyi okmányait, mert azok az Őrség által ellenőrzésre kerülnek.

4. Fekvőbeteg ellátást nyújtó osztályokon ápolt beteg részére 7 napot meghaladó bent fekvés esetén a Házirend szerinti vasárnap délelőtti látogatási időben, illetve sürgős felvétel esetén a felvétel napján vagy másnap, az ellátó osztály osztályvezető főorvosának külön engedélyével egy közeli hozzátartozó látogatása engedélyezhető, kifejezetten a szükséges személyes tisztaruházat és tisztálkodási eszközök folyamatos biztosítása érdekében.

5. Központi csomagátvételre, csomagátadásra a látogatási tilalom idején nincs lehetőség.


Budapest, 2018. február 02.


Kun Szabó István vezérőrnagy
parancsnok
Legfrissebb hírek
    Honvédkórházért Közhasznú Alapítvány
    1%_felhívás
    ESZA  KA