Ugrás a tartalomhozUgrás a menüpontokhozUgrás a lábléchez
Vakcina előregisztráció

Felhívás

A szakrendelők és szakambulanciák rendelési beosztása továbbra is elérhető a régi, megszokott formában

2021. jan. 21. 11:05:33

Megújult weboldalunk folyamatosan frissül, azonban a kezdeti időszakban, a kereshető telefonkönyv és a rendelési beosztás optimalizálásáig továbbra is elérhető a korábban használt, pdf formátumú táblázat a "Betegellátás-Szakrendelések, ambulanciák időpontok" menüpont alatt.

Részletek

Hozzátartozók tájékoztatása telefonon történő információkéréshez

2020. dec. 28. 14:02:59

Tájékoztatjuk betegeinket és hozzátartozóikat, hogy a járványhelyzet miatt elrendelt teljes körű látogatási tilalomra való tekintettel, intézményünk megkönnyíti a cselekvőképes állapotban felvett, COVID osztályon fekvő betegek hozzátartozói részére az egészségügyi ellátásában részesülő beteg állapotáról történő telefonos tájékozódást.

Részletek

A látogatási tilalom új szabályai

2021. febr. 2. 12:22:54

A járványügyi adatok alapján, a koronavírus okozta nemzetközi közegészségügyi-járványügyi helyzet miatt 2020. december 8-tól visszavonásig az alábbi részletszabályok mellett van érvényben a látogatási tilalom az intézmény valamennyi fekvő-beteg ellátó osztályán és bentlakásos szolgáltatást nyújtó telephelyein.

Részletek

Lakossági felhívás

2021. febr. 15. 14:10:40

Felhívjuk az intézményünkbe érkező betegek hozzátartozói figyelmét arra, hogy a COVID ellátás során a betegutakat átszerveztük, azaz a betegek más osztályokra (COVID, Mátrix osztályok) is kerülhetnek, mielőtt a végleges ellátó osztályra helyeznénk őket.
Az ellátás több szervezési feladatot igényel, ezért kérjük, hogy a beteg intézményünkbe szállításakor mihamarabb vegyék fel a kapcsolatot egymással.

Részletek

Tájékoztatás

2019. december 7., szombat 18:14

Továbbra is folyamatos az ellátás a Honvédkórházban.A Honvédkórház a tegnapi napon, december 6-án is tudta fogadni a betegeket, csupán a II. progresszivitási szintű, tehát más kórházak által is biztonsággal ellátható betegek fogadását függesztette fel átmenetileg, 2019. december 5-én 18:00 órától 2019. december 6-án 20:00 óráig.  A MH EK Honvédkórház ez idő alatt is folyamatosan biztosította a polytraumatizált sérültek ellátását, átvéve a más intézmények által lemondásra került ilyen jellegű sérülteket is. A Honvédkórház nem irányított tovább sérülteket más intézménybe, mivel a feladatot az OMSZ koordinálja. 

Az intézmény szakmai kompetenciájába tartozó traumatológiai sérültek ellátását folyamatosan, 24 órában biztosítja, valamint megerősített erőforrásokkal készül a télies időjárás és az ünnepi időszakkal járó megnövekedett terhelésre.
KAESZA